Slovenië streek Vacansoleil

Campings in Slovenië

Campings in Slovenië

De route naar een camping in Slovenië weten steeds meer toeristen te vinden. En terecht, want het land is prachtig, betaalbaar, gastvrij en kent tal van boeiende bezienswaardigheden. U zult allereerst versteld staan van de natuur, want Slovenië behoort in Europa tot een van de groenste landen. Ook voor zon, zee en strand zit u goed in dit land. Aan de Adriatische Zee kunt u heerlijk met het hele gezin een dag of een aantal dagen vertoeven. In dit veelzijdige land hoeft niemand zich te vervelen. Ontdek zelf wat een vakantie op een camping in Slovenië met u doet.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Slovenië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Slovenië - Slovenië

Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe faciliteiten.

Verblijft u op een camping in Slovenië? Bezoekt u dan ook zeker de meren, ruige bergen en grotten in het noorden. Bezoek de omvangrijke hoofdstad Ljubljana of de oude havensteden Piran, Izola en Koper. In de Julische Alpen ligt het Triglav Nationaal Park waar u onder meer kunt raften en/of mountainbiken. Ook bergwandelingen en beklimmingen zijn populair in dit gebeid. U kunt natuurlijk ook de auto pakken vanaf de camping in Slovenië en al rijdend genieten van de schitterende landschappen.