stedentrip-900x175.jpg

Campings bij de mooiste steden van Europa

Geweldig idee: een campingvakantie bij de stad. Zo geniet u van het beste van twee werelden. De bruisende sfeer van de stad én de zalige rust van het buitenleven. Overdag shoppen en sightseeën, ’s avonds relaxen en nog even in het zwembad springen.

Onze campings liggen heerlijk in het groen, dicht bij de mooiste steden van Europa. Wordt het Parijs, Barcelona, Rome, Praag of een andere stad? Ontdek uw ‘hotel in het groen’ en boek uw gedroomde stedentrip.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.