Vacansoleil Logo

Andersvaliden

  1. Over Vacansoleil
  2. Andersvaliden

Campingvakanties staan voor vrijheid, heerlijk weg in de natuur. Vacansoleil biedt de mogelijkheid voor iedereen om te genieten van zo'n vakantie en te genieten van het buitenleven. Daarom bieden wij u een selectie van campings aan met diensten en accommodaties die aangepast zijn aan personen met beperkte mobiliteit of handicap. Wij kijken daarbij niet alleen naar de inrichting van de toilet- en douchecabines, maar ook naar zaken als vrije ruimtes, hoe de deuren opengaan en of er traptreden zijn. En natuurlijk bekijken we de toegang tot het (zwembad) terras en het restaurant.

Alle Vacansoleil Navajo-tenten zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers Alle overige tenten hebben alle minimaal 1 of meer treden om binnen te komen en zijn derhalve niet voor elke rolstoelgebruiker geschikt. De stacaravans op een aantal campings zijn zo ingericht dat je, ook wanneer je minder mobiel bent, optimaal van uw vakantie kunt genieten. De kamers zijn voorzien van extra draairuimte, zijn drempelvrij en alle binnendeuren zijn schuifdeuren. De stacaravans voldoen aan de criteria van de 'Association Tourisme et Handicaps', en zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

Campings met voor rolstoelers aangepaste voorzieningen kunt u herkennen aan dit speciaal rolstoel pictogram. 

“Om u een aangenaam verblijf op onze campings te garanderen, raden wij u aan contact op te nemen met één van onze customer service medewerkers om samen te beoordelen of de camping al dan niet volledig is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit.”

Campings met speciaal ingerichte luxe stacaravans:

Camping Le Château de Galaure - Frankrijk/Drôme
Camping Le Ty Nadan - Frankrijk/Bretagne
Camping Birkelt - Luxemburg