Vacansoleil Logo

Vacansoleil Cadeau Cheque

  1. Over Vacansoleil
  2. Vacansoleil Cadeau Cheque

Verras iemand met een Vacansoleil Cadeau Cheque

Cadeaus geeft u niet zomaar. U wilt iemand bedanken, feliciteren of eens flink in het zonnetje zetten. Dan is een Vacansoleil Cadeau Cheque een origineel idee!

De Vacansoleil Cadeau Cheque kan gebruikt worden voor een kampeervakantie op één van de 600 topcampings in Europa. De Cadeau Cheque is voor elk gewenst bedrag te bestellen.

De ontvanger kan de Cadeau Cheque gebruiken als betaling voor een Vacansoleil-vakantie of een gedeelte daarvan. Betalen met meerdere cheques is ook mogelijk, elke cheque heeft een unieke code waarmee bij boeking de waarde van de cheque op het totaalbedrag in mindering wordt gebracht. Als u uw Cadeau Cheque wil verzilveren, kunt u dit alleen telefonisch doen. Bel onze experts op telefoonnummer 070/ 211 212 (max. € 0,3 pm).

Indien de waarde van de cheque groter is dan die van de gekozen accommodatie blijft het restantbedrag eigendom van de klant voor een volgende vakantie. Het is ook mogelijk om de cheque(s) te gebruiken voor eventuele extra's zoals verzekeringen of babypakketten. De cheque is geldig op alle Vacansoleil campings.

Indien u een Vacansoleil Cadeau Cheque wenst te bestellen dan kunt u

met ons opnemen.

Vermeld hierbij het volgende:

  • Bedrag van de Vacansoleil Cadeau Cheque
  • Naam en adres van de perso(o)n(en) voor wie de cheque bestemd is
  • Uw eigen naam, adres en e-mail adres
  • Eventueel een gepersonaliseerde tekst voor op de cheque

Zodra de bestelling rond is sturen wij u de factuur per e-mail. Wanneer deze is voldaan zullen wij de Cadeau Cheque naar u versturen zonder extra verzendkosten.