Over Vacansoleil

Vacansoleil wint 1ste editie Belgian Travel Award 2013

Tijdens het event van de Brussels Travel Top op het Vakantiesalon in Brussels Expo vond in 2013 de eerste editie van de Belgian Travel Awards plaats. De Belgian Travel Awards liet voor de eerste keer de consumenten en dus Belgische reizigers aan het woord. Zij bepaalden wie de prijzen in de wacht sleepte. Er werden Awards uitgereikt binnen 8 verschillende categorieën. Vacansoleil won in de categorie: 'Beste niche touroperator voor georganiseerde reizen, individueel of in groep'.

Vacansoleil vijfvoudig winnaar Zoover Award

De Zoover Awards zijn belangrijke publieksprijzen in de reisbranche op basis van onafhankelijke beoordelingen. Zoover vakantiebeoordelingen verschaft onafhankelijke informatie aan reizigers, zodat iedereen een eerlijke keuze kan maken. Zoover heeft 1 miljoen beoordelingen van accommodaties, landen, steden, bezienswaardigheden over de hele wereld. Vacansoleil heeft sinds de oprichting van de verkiezing in 2009 al 5 keer een zoover award gewonnen in de categorieën “Populairste Aanbieder Campingvakanties” en “Beste aanbieder Campingvakanties”.

Vacansoleil is vakantie

Zelfs meerdere, verschillende vakanties in één: ontspanning, vrijheid, comfort, tijd voor jezelf - maar ook sportief en buiten zijn, andere culturen, gewoonten en levensritmes ontdekken - én de tijd om met je gezin samen te zijn. Dáárom is het zo fijn om regelmatig op Vacansoleil-vakantie te gaan.

Vacansoleil al sinds 1969

In 1969 begonnen wij met het aanbieden van luxe campingvakanties voor een betaalbare prijs, en dat doen we nog steeds. Op het vasteland van Europa is Vacansoleil marktleider, en we groeien nog steeds. Een enthousiast team van 210 kantoormedewerkers en meer dan 1250 collega's op de 500 topcampings zorgen voor de tijd van uw leven met luxe accommodaties op topcampings voor een aantrekkelijke prijs. De Vacansoleil-succesformule biedt u ook in 2019 de tijd van uw leven, en dat doen we met aantrekkelijke aanbiedingen gedurende het hele seizoen.