Costa Dorada  Mont-Roig Vacansoleil

Campings in Mont-Roig

Camping Mont-Roig

Spanje is een populaire reisbestemming voor een heerlijke strandvakantie aan een zonovergoten Costa. Geniet van zon, zee en strand aan de Costa Dorado op een camping in Mont-Roig, even ten zuiden van de bekende badplaats Salou. Camping La Torre del Sol ligt bijvoorbeeld direct aan het strand en beschikt over een enorm aanbod aan goede faciliteiten. De camping in Mont-Roig doet subtropisch aan met zijn hoge palmen, zwembaden, zandstrand en weelderige mediterrane planten. Iedereen van jong tot oud kan zich hier prima vermaken.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Miami Playa bij Vacansoleil

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanje

Schitterende camping in een van de mooiste delen van de Costa Dorada. Vlak bij Barcelona. Het is moeilijk kiezen uit het aantrekkelijke strand of het fraaie zwembad (met jacuzzi!).

Een vakantie op de camping in Mont-Roig staat niet alleen maar in het teken van waterpret. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele uitstapjes. Wat dacht u van een dagje Barcelona waar u zeker even moet flaneren over de Ramblas, een balletje slaan op de golfbaan in Montroig, een bezoek brengen aan het themapark Port Aventura of het belangrijkste klooster van Catalunya bezichtigen. U bent gewaarschuwd. Op de camping in Mont-Roig kunt u met het hele gezin naar hartenlust vakantie vieren.