Campings in Ruoms

Camping Ruoms

Gaat u vakantie vieren op een camping in Ruoms? Dan gaat u vakantie vieren in een landschap dat door vijf rivieren wordt doorsneden. Ruoms is gelegen in de zuidelijke Ardèche en de campings in deze regio zijn bijzonder populair. Tussen de Cevennen en de Ardèche ligt het bos van Païolives. Een schitterend natuurgebied met diepe grotten, steile rotswanden en grillig gevormde rotspartijen die soms lijken op dieren of mensen. Een excursie door de Canyon van de rivier de Chassezac is dan ook zeker een aanrader wanneer u verblijft op een camping in Ruoms.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Ruoms bij Vacansoleil

Camping Aluna Vacances

Ruoms - Ardèche - Frankrijk

In de Ardèche vlakbij Vallon Pont d'Arc. Bezoek in Ruoms de 'marché nocturne', de sfeervolle woensdagavondmarkt. Muziek, regionale producten, lekkernijen en heel veel gezelligheid.

Bij Ruoms liggen onder meer de campings Aluna Vacances en Le Domaine de Chaussy. Beide campings bieden talrijke faciliteiten voor alle leeftijden. Het plaatsje Ruoms zelf is uitgerust met een oergezellige winkelstraat. Hier bevindt zich tevens een wijnmuseum waar u de Ardèche wijnen kunt keuren en ontdekken. In de omgeving kunt u grotten bezoeken, een berg beklimmen, kanovaren, zwemmen en nog veel meer. Ontdek zelf de variatie en boek een verblijf op de camping in Ruoms.