Karinthië Ossiach Vacansoleil

Campings in Ossiach

Camping Ossiach

Camping Ossiach is een moderne camping, gelegen in het hart van het zonnige Karinthië, direct aan de idyllische Ossiacher See. Deze familiecamping bestaat al ruim 50 jaar en ieder jaar weer trekken veel liefhebbers van het Oostenrijkse landschap naar deze regio. Het mediterrane klimaat zorgt voor op en top ontspanning terwijl het omliggende natuurschoon u uitnodigt voor een wandel- of fietstochtje. De Ossiacher See- fiets- en wandelweg bereikt u direct vanaf de camping evenals het heerlijke warme water van het Ossiacher meer. Zonnebaden, relaxen of toch liever gebruik maken van de vele vrijetijdsactiviteiten in de buurt of op de camping Ossiach, hier beleeft u het allemaal!

Lees verder
Kies uit 2 campings in Ossiach bij Vacansoleil

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

Aan een van de warmste meren van Karinthië. Leuk opgezet terrein met een natuurlijke beplanting en een eigen strand. Volop mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

Gelegen tussen de bergen en direct aan de Ossiacher See, een lekker warm Oostenrijks meer met een Italiaans sfeertje. De historische stad Villach ligt heel dichtbij.

Op de camping aan de Ossiacher See is van alles te doen. Er is live muziek, disco voor de kinderen, een tv- en videohoek, trampoline, restaurant, sportactiviteiten, een speelweide en een strandbad. Dankzij de bomen, terrassen, vijvers, baaien, beken, heggen en stranden lijkt het alsof u met het hele gezin verblijft in een natuurlijk park. Breng een bezoekje aan de stad Villach of maak een rondrit en proef de typische Oostenrijkse gastvrijheid. Na een verblijf op camping Ossiach komt u ontspannen en tegelijkertijd opgetogen weer thuis.