Karinthië Vacansoleil

Campings in Karinthië

Camping Karinthië

Uw camping in Karinthië wordt omringd door prachtige, warme bronmeren. De zomers zijn er mild. En de majestueuze bergen op de achtergrond, met daarvoor de groene valleien, doen u compleet ontspannen. Door de ruim 1270 kristalheldere bergmeren, waaronder de Wörthersee, Millstätter, Weissensee en Ossiacher See, de verbluffende natuur én de eindeloze voorraad frisse berglucht wordt uw campingvakantie in Karinthië paradijselijk. Wilt u enkele daguitstappen maken? Kies maar, deze Oostenrijke regio heeft verrassend veel voor u in petto!

Lees verder
Kies uit 4 campings in Karinthië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

Aan een van de warmste meren van Karinthië. Leuk opgezet terrein met een natuurlijke beplanting en een eigen strand. Volop mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karinthië - Oostenrijk

Schitterende camping in de zuidelijke Alpen, met onder andere een mooi zwembadcomplex met glijbaan en jacuzzi.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

De Ossiacher See is een lekker warm Oostenrijks meer met een Italiaans sfeertje. De historische stad Villach ligt dicht bij. Speciaal voor kinderen is er de Lampele Kinder Club.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karinthië - Oostenrijk

Deze gemoedelijke camping met eigen strandje aan de Maltschacher See in het prachtige berglandschap van het zonnige Karinthië is een prima keus voor een actieve gezinsvakantie.