Oostenrijk Vacansoleil

Campings in Oostenrijk

Camping Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend om haar prachtige natuur en de schone berglucht. Een ideaal vakantieland om helemaal tot rust te komen op één van onze campings. Meer dan de helft van Oostenrijk bestaat uit de Alpen, en hier vindt u prachtige dorpen in de valleien die een goed startpunt zijn voor een stevige bergwandeling of een avontuurlijke mountainbike- of fietstocht. Vanaf één van onze campings kunt u ook mooie Oostenrijkse steden als Wenen, Graz, Salzburg en Innsbruck bezoeken. Vooral muziekstad Wenen is een populaire bestemming met haar vele musea en sfeervolle pleinen waarvan de Michaelerplatz misschien wel één van de bekendste is.

Lees verder
Kies uit 10 campings in Oostenrijk bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

Aan een van de warmste meren van Karinthië. Leuk opgezet terrein met een natuurlijke beplanting en een eigen strand. Volop mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karinthië - Oostenrijk

Deze gemoedelijke camping met eigen strandje aan de Maltschacher See in het prachtige berglandschap van het zonnige Karinthië is een prima keus voor een actieve gezinsvakantie.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karinthië - Oostenrijk

Schitterende camping in de zuidelijke Alpen, met onder andere een mooi zwembadcomplex met glijbaan en jacuzzi.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

De Ossiacher See is een lekker warm Oostenrijks meer met een Italiaans sfeertje. De historische stad Villach ligt dicht bij. Speciaal voor kinderen is er de Lampele Kinder Club.

Camping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Wenen - Oostenrijk

Mooi terrein langs de Donau met veel watersport mogelijkheden. U kunt zowel per bus als met de trein naar het nabijgelegen Wenen. Waarom niet 's avonds naar de opera?