Safaritent Vacansoleil

Safaritenten

Dit is wel echt kamperen zoals het bedoeld is. U slaapt tussen de bomen, hoort de vogels ritselen boven uw hoofd en wordt 's ochtends wakker gemaakt door de eerste zonnestralen. Dit alles in de luxe setting van een safaritent. Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en in de Serengeti safaritent [XL] zelfs badderen in de badkamer met regendouche!

Safaritent Serengeti

De Serengeti is een luxe safaritent voor 5 personen. U beschikt over uw eigen badkamer en een compleet uitgeruste keuken. Het interieur? Dat is super sfeervol: houten vloer, gezellige zitjes en mooie slaapvertrekken met zachte bedden. Schijnt het zonnetje? Ga lekker buiten zitten op de grote overdekt terras. Daar geniet u met z’n allen van heerlijke ontbijtjes, lunches en zomeravonden met een hapje, drankje en spelletje.

Safaritent Serengeti XL

De avontuurlijke looks van de 6-persoons Serengeti XL laten uw hartje zeker sneller kloppen. Stoer en sterk van buiten, sfeervol en luxe van binnen. En lekker ruim: 47 m2 inclusief het gezellig overdekt terras. Koken doet u in uw eigen keuken én is er zelfs een badkamer met een echte regendouche. Nu nog een bedje kiezen. Wie kruipt er in de bedstee en wie klimt er in het stapelbed? Dat romantische hemelbed is voor papa en mama!

Safaritent Kalahari

Kamperen in een tent in de buitenlucht, maar dan luxueuzer. U slaapt namelijk in een echt bed in een ruime slaapruimte. De Safaritent Kalahari heeft bovendien een woongedeelte én een overdekt en gemeubileerd terras. Oók beschikt u over een volledig ingericht keukenblok met een kookplaat, microgolfoven en grote koelkast met apart vriesvak.