Valras-Plage Vacansoleil

Campings in Valras-Plage

Camping Valras-Plage

Een voortreffelijke vakantie in het Zuiden van Frankrijk begint bij een verblijf op Domaine la Yole, een camping in Valras-Plage. Niet alleen de camping zelf is een uitstekende vakantiestek voor een geslaagde vakantie, ook de omgeving is zeker de moeite waard. In de directe omgeving van Valras Plages kunt u eindeloze fiets- en/of wandeltochten maken. Maar ook het strand ligt binnen handbereik. Het veilige strand ligt namelijk op loopafstand van uw kampeerplek op de camping in Valras-Plage.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Valras-Plage bij Vacansoleil

Camping Domaine la Yole

Valras-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Uitgestrekt terrein met luxe faciliteiten, waaronder veel speelmogelijkheden voor de kids. Mooi wandel- en fietsgebied. Het zandpad naar het (eigen) strand is veilig, maar wel 800 meter lang.

Wanneer u verblijft op camping Domaine la Yole is het ook zeker aan te raden een bezoekje te brengen aan de historische vestingstad Agde en de eeuwenoude stad Béziers met haar gezellige winkeltjes. De badplaats Valras Plage zelf beschikt over een leuke vissershaven, een sfeervol dorpsplein en een levendige boulevard. Op een camping in Valras Plage beleeft u vast en zeker met het hele gezin een heerlijke vakantie.