Marseillan-Plage Vacansoleil

Campings in Marseillan-Plage

Camping Marseillan-Plage

Kamperen op een camping nabij Marseillan-Plage betekent kamperen nabij een dynamische badplaats aan de mooie Middellandse Zee. U kunt uw dagen doorbrengen op de heerlijke zandstranden. Luieren, pootje baden, zandkastelen bouwen en voor de nodige verkoeling een duik in de zee. Het strand en de zee lenen zich uitstekend voor het beoefenen van allerlei sportieve activiteiten. Vanaf uw camping nabij Marseillan-Plage wandelt u zo de prachtige stranden op.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Marseillan-Plage bij Vacansoleil

Camping Dunes et Soleil

Marseillan-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Aan de ene kant het witte zandstrand, aan de andere kant de bruisende boulevard! Kleinschalige familiecamping met een formidabele ligging in het gezellige, zonnige Marseillan-Plage.

Een vakantie op een camping nabij Marseillan-Plage biedt echter meer dan alleen de mooie zandstranden. In de badplaats zelf vindt u leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. In de maanden juli en augustus is er in het nabijgelegen Cap d'Agde een groot lunapark met een reuzenrad, achtbaan en andere leuke attracties. Kinderen zullen een bezoek aan het waterpark Aqualand en het dierenpark Dinopark grandioos vinden. Daarnaast is uw camping tevens een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen in de mooie natuur. Ontspanning, bezienswaardigheden, wijnproeverijen, sportieve activiteiten en plezier staan centraal tijdens uw vakantie op een camping in Marseillan-Plage.