Narbonne Plage Vacansoleil

Campings in Narbonne Plage

Camping Narbonne Plage

Wie kiest voor een kampeervakantie op een camping nabij Narbonne Plage hoeft zich zeker niet te vervelen. Op en in de omgeving van deze camping is voor jong en oud ontzettend veel te zien, doen en te beleven. Het zonnetje schijnt bijna altijd in dit stukje Zuid-Frankrijk en de heerlijke zee, voor een verfrissende duik, ligt binnen handbereik. Lekker relaxen op het strand, op ontdekking in de mooie natuur of op zoek naar de boeiende historie in de buurt van Narbonne Plage, er is voor elk wat wils. De streek is daarnaast uitstekend geschikt voor sportievelingen. Tennissen, minigolfen, windsurfen, zeilen, paardrijden, het kan hier allemaal. Ga ook genieten van de Franse zon op een camping nabij Narbonne Plage en boek via Vacansoleil een onvergetelijke kampeervakantie.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Narbonne Plage bij Vacansoleil

Camping La Côte des Roses

Narbonne Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Strandplezier voor het hele gezin. Mooie familiecamping met vrolijke animatie en een mooi waterpark. Aan het strand zijn nog veel grotere glijbanen bij het Aquajet-park.

Bezoek het historische Narbonne

Wissel uw stranddagen tijdens een vakantie op een camping nabij Narbonne Plage eens af met een bezoek aan de nabijgelegen historische stad Narbonne, waartoe Narbonne Plage behoort. Deze stad is op zich al een mooie bezienswaardigheid. U vindt hier naast de vele leuke winkels en gezellige restaurantjes met terrassen erg veel historie. De prachtige kathedraal kan u bijvoorbeeld niet ontgaan. Dit gotische bouwwerk siert de binnenstad en wordt door hoge muren en torenspitsen gekenmerkt. In het midden van de stad zijn veel historische overblijfselen te vinden, zoals de Via Domitia, een oude Romeinse weg. Het museum Horreum en het paleis van de Aartsbisschop in de stad mag u ook zeker niet overslaan tijdens uw verblijf op een camping nabij Narbonne Plage.

En actie..vanaf de camping in Narbonne Plage

Op uw camping nabij Narbonne Plage worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Ook de omgeving van uw camping biedt veel mogelijkheden op het gebied van sportiviteit. Het strand en de zee nodigen u enerzijds uit voor tal van activiteiten aan en in het water, zoals zwemmen, vissen, surfen, jetskiën, catamaranzeilen, beach volleybal, snorkelen, duiken en zandkastelen bouwen. Anderzijds nodigt de fraaie natuur rondom uw camping nabij Narbonne Plage u eveneens uit voor een beetje actie. De natuur herbergt een diversiteit aan planten- en diersoorten die u al wandelend in het oog krijgt. Ook mountainbiken en paardrijden wordt hier volop gedaan. Of huur eens een quad en ga zelf op ontdekking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Leuke uitstapjes vanaf de camping in Narbonne Plage

Vanaf een camping nabij Narbonne Plage kunt u leuke uitstapjes maken. In Zuid-Frankrijk zijn veel leuke dieren- water- en pretparken te vinden waar u uw kinderen absoluut een plezier mee doet. Ook een bezoekje aan een show met ridders, zwaarden en koetsen op de toernooivelden van Carcassonne zullen zij niet snel vergeten. En bent u toch in Carcassonne? Bezoekt u dan ook gelijk de mooiste citadel van Europa, te voet of met het toeristentreintje. De historische stad Béziers is tevens de moeite van het bezoeken waard als u nog tijd over heeft tijdens uw vakantie op een camping nabij Narbonne Plage.

Bent u op zoek naar een gevarieerde kampeervakantie onder de Franse zon? Zoek niet verder en boek dit jaar een camping nabij Narbonne Plage.