Costa Brava Sant Pere Pescador Vacansoleil

Campings in Sant Pere Pescador

Camping Sant Pere Pescador

De leukste vakantie beleeft u op een camping in het Spaanse Sant Pere Pescador. De Costa Brava, omringt door mooie natuur, aantrekkelijke baaien en een scala aan activiteiten zowel op het land als op het water, zorgt ervoor dat u hier een fantastische vakantie tegemoet gaat. De Middellandse Zee met haar azuurblauwe water nodigt u uit voor een frisse duik, een kijkje onder water of een tochtje op het water met een supersnelle catamaran. Direct aan het brede zandstrand ligt camping Las Dunas, een heerlijke camping in Sant Pere Pescador voor jong en oud

Lees verder
Kies uit 2 campings in Sant Pere Pescador bij Vacansoleil

Camping Las Dunas

Sant Pere Pescador - Costa Brava - Spanje

Zowel overdag als 's avonds bruist het op deze grote camping van de activiteiten. Ga hier niet heen voor uw rust, maar doe mee en relax daarna op het naastgelegen strand.

Camping Riu

Sant Pere Pescador - Costa Brava - Spanje

Leuke camping met veel waterplezier. Laat de kinderen maar kiezen: het mooie zandstrand, het uitdagende zwembad of lekker spelevaren op het riviertje bij de camping.

Camping Riu is een zeer fraai gelegen camping in Sant Pere Pescador. Met aan de ene kant één van de mooiste baaien van de Costa Brava en aan de andere kant een schitterend natuurgebied, een paradijs voor natuurliefhebbers. Sant Pere Pescador is een kleine gemeente met een rijke geschiedenis, een mooie zee en prachtige omringende natuurgebieden met fruitbomen en de rivier Fluvia. Typische vissersplaatjes zoals L'Escala en Empuriabrava zijn een bezoekje meer dan waard, maar ook Gerona en het bruisende Barcelona zijn goed bereikbaar. De beste vakantie begint op een camping in Sant Pere Pescador.