Tirol Vacansoleil

Campings in Tirol

Camping Tirol

Een camping in Tirol is voor een zomervakantie een leuke bestemming. Niet alleen de bergen waarvan de hoogste toppen ook in de zomer nog onder een sneeuwlaagje zijn bedekt, zorgen voor een prettig uitzicht en vermaak. Ook de diverse meren zoals de Achenssee en Reintalersee brengen gezelligheid en plezier voor jong en oud. Hier kunt u gaan kanoën, raften, zeilen en natuurlijk lekker zwemmen. De bergen zijn een uitstekende bestemming voor paraglide liefhebbers, wandelaars en klimmers. U stapt zo vanaf de camping in Tirol het fraaie berglandschap binnen.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Tirol bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Seeblick Toni

Kramsach - Tirol - Oostenrijk

Comfortabele camping met luxe faciliteiten als een sauna en jacuzzi. Gezellige ligweide aan het meer en leuke speelplaatsen voor de kinderen. Ook als wintercamping geschikt.

Camping Oberland

Ötztal-Bahnhof - Tirol - Oostenrijk

Charmante camping met een sportief tintje waar ook de kinderen zich perfect thuis voelen. Goed restaurant. Op slechts 5km bevindt zich een natuurlijk bosmeer.

Behalve bergen en water is er nog veel meer te beleven in de nabijheid van uw camping in Tirol. Breng een bezoekje aan de gemoedelijke Tiroler dorpen, het zoutstadje Hall of de oude stad Schwaz. Een bezoekje aan Innsbruck, de hoofdstad van Tirol is ook zeker de moeite waard. Hier vindt u historische gebouwen en een schitterend centrum met vele sfeervolle winkels en gezellige restaurantjes. Ook jeugd hoeft zich hier geen moment te vervelen. De meeste campings in Tirol bruisen van de activiteiten voor kids van alle leeftijden. En het sportieve en trendy Area 47 biedt eveneens veel spektakel.