Balatonmeer Vacansoleil

Campings in Balatonmeer

Camping Balatonmeer

Een camping aan het Balatonmeer is voor menig watersportliefhebbers een waar feest. Dit meer is gemiddeld drie meter diep, waardoor de watertemperatuur gedurende de zomermaanden snel op kan lopen. Wie houdt van water hoeft zich hier geen minuut te vervelen. Zwemmen, roeien, waterskiën al dan niet aan een kabelbaan, wakeboarden, waterfietsen, zeilen, vrijwel alles wat met water heeft te maken, is hier mogelijk. En met bijna 300 kilometer aan kustlijn zijn er eveneens genoeg stranden waar u in rust of in de gezellige drukte kunt zonnebaden. De meeste campings aan het Balatonmeer zijn bovendien ook nog eens uitgerust met een zwembad.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Balatonmeer bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonmeer - Hongarije

Een van de grotere campings aan het Balatonmeer, zowel in oppervlakte als in faciliteiten. Bars, restaurants, wellness en animatie op hetcampingterrein zelf, natuur en cultuur daarbuiten. Kiezen was nog nooit zo gemakkelijk.

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonmeer - Hongarije

Kindvriendelijk terrein aan de noordoever van het Balatonmeer. Gezellige ligweide met glijbaan die direct in het meer uitkomt. Camping met veel amusement voor jong en oud.

Uiteraard kunt u tevens leuke uitstapjes maken vanaf uw camping aan het Balatonmeer. Het schiereiland Tihany is tot natuurreservaat verklaard. U kunt hier mooie wandelingen maken en genieten van een prachtig uitzicht op het hoogste punt. Iets verder van de campings ligt de hoofdstad Boedapest. Een bezoekje aan deze stad mag ook eigenlijke niet ontbreken. Wie houdt van feesten zit goed in Siófok, de grootste badplaats die tevens de naam feesthoofdstad van Hongarije draagt. Bent u op zoek naar een paradijselijke kampeerplek? Dan hebt u deze gevonden op een camping aan het Balatonmeer.