Hongarije Vacansoleil

Campings in Hongarije

Camping Hongarije

Vakantie vieren op de camping in Hongarije: Prachtige ongerepte natuur, vriendelijke mensen,  een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Boedapest en Pecs, spectaculaire landschappen, kruidige gerechten, krachtige wijnen en een klimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië of Kroatië. Er zijn verschillende muziek- en wijnfestivals en evenementen. En er is een lange traditie aan wellnessmogelijkheden: denk aan de beroemde thermaalbaden. Vacansoleil biedt verschillende campings in Hongarije aan het grootste binnenmeer van Europa: het Balatonmeer met fraaie zonovergoten stranden en mooie stadjes. Het ligt in het westen van Hongarije en heeft een oppervlakte van 591 km² en is gemiddeld 3 meter diep, het is dan ook uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Hongarije bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonmeer - Hongarije

Grote camping met grootse faciliteiten. Diverse bars en restaurants, allerlei sporttoernooien en een grote waterglijbaan tot in het meer. Probeer eens de waterskiautomaat.

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonmeer - Hongarije

Kindvriendelijk terrein aan de noordoever van het Balatonmeer. Gezellige ligweide met glijbaan die direct in het meer uitkomt. Camping met veel amusement voor jong en oud.

Camping Éden

Neszmély - Donau Vallei - Hongarije

Gezellige camping onder enthousiaste leiding aan de Donau, op 85 kilometer van de hoofdstad Budapest. Mooi wandelgebied, en een prima eigen specialiteitenrestaurant.