Betalen

Veelgestelde vragen - Betalen

Hoe kan ik mijn boeking betalen?

Boek je via onze website? Dan betaal je gemakkelijk en veilig via de betaalpagina van Ingenico, een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Op deze manier bieden wij de mogelijkheid om jouw betaling te voldoen via Maestro, bancontact, Visa of Mastercard.

Boek je telefonisch? Dan ontvang je binnen de 10 minuten na boeking een bevestiging via e-mail. Hierin vind je dezelfde beveiligde betalingslink. 

Wens je liever te betalen door middel van een overschrijving, dan kan dit ook. Onderstaand vind je onze bankgegevens terug. Gelieve jouw reserveringsnummer te vermelden als tekst in het vrije invulveld. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw betaling meteen wordt gelinkt aan je reservering. 

IBAN:         NL09  RABO  0163  6847  74
BIC code:     RABONL2U 
Begunstigde:     Vacansoleil België B.V.

Betaal ik een voorschot? Zo ja, hoeveel?

Als je eerder dan 60 dagen voor jouw aankomstdatum boekt, kies je zelf of je nu alleen het voorschot of het volledige bedrag in één keer betaalt. Dit voorschot bedraagt 30% van de reissom. Daarnaast betaal je de reserveringskosten en de premie van de eventuele annuleringsverzekering. 

Als de prijzen van jouw voorlopige boeking nog niet bekend zijn, betaal je een voorschot van €300. Wanneer de prijzen bekend zijn, wordt dit bedrag verrekend met het definitieve voorschot van 30% van de totale reissom. 

Boek je binnen 60 dagen voor jouw aankomstdatum, dan betaal je het volledige bedrag in één keer. 
 

Wanneer betaal ik het tweede gedeelte

Je betaalt het tweede gedeelte 60 dagen voor jouw aankomstdag. Wij sturen je tegen die tijd een e-mail met een betaalverzoek. In deze e-mail vind je een betaallink waarmee je gemakkelijk en veilig betaalt in de omgeving van Ingenico, een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Als je binnen 60 dagen voor jouw aankomstdag boekt, betaal je het totale bedrag in één keer. 

Krijg ik een bevestiging als mijn betaling door Vacansoleil is ontvangen?

Ja, je ontvangt na de verwerking een betalingsbevestiging in je mailbox.  Jouw reisdocumenten worden 6 weken voor afreis verzonden via email indien de betaling volledig voldaan is.