Campings in Interlaken

Camping Interlaken

Op een camping in Interlaken beleven zowel actieve vakantiegangers als natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen de ideale vakantie. De omgeving van Interlaken biedt alle ingrediënten voor een rustgevend en memorabel verblijf. In minder dan een uur bereiken cultuurliefhebbers Bern en Luzern, steden die een schat aan bezienswaardigheden herbergen. Interlaken zelf is eveneens een charmante stad vol leuke winkels en restaurantjes én is bovendien het begin van de bergketen van de Jungfrau. Stap in de trein, welke u naar het hoogst gelegen station van Europa brengt, het Jungfraujoch, en geniet van grandioze uitzichten.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Interlaken bij Vacansoleil

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Zwitserland

Perfecte vakantieplek aan de Thunersee, dichtbij Interlaken. Mooi onderhouden camping met veel watersport op het meer en een groene ligweide. Ga bergwandelen en bezoek Bern.

Ontdek tijdens uw verblijf op een camping in Interlaken de schoonheid van de ongerepte natuur. Het gebied leent zich uitstekend voor mooie, lange wandelingen langs het Thunermeer, door de bossen en de bergen. Ook voor een sportieve mountainbiketocht is dit de ideale omgeving. Echte avonturiers beleven een ware adrenalinekick tijdens een para- of deltagliding of een raftingtocht. Wie het liever wat rustiger aan doet tijdens de vakantie op een camping in Interlaken laat zich verplaatsen door één van de vele kabelbanen of stapt aan boord van een echte klassieke radarboot. Ook erg leuk voor kinderen.