Tsjechië Vacansoleil

Campings in Tsjechië

Camping Tsjechië

Sprookjesachtige kastelen. Prachtige kuuroorden. En een van de populairste steden wereldwijd: Praag. Tsjechië is een fascinerend land met tal van natuurgebieden. Ook proeft u hier werelds beste bier én wandelt u er door verschillende historische plaatsen, zoals Kutná Hora en Telč. Kortom: op de camping in Tsjechië belandt u in een topland voor een super vakantie met uw hele familie. Cultuur, mooi landschap, veel buitenactiviteiten en lekker eten. Uw herinneringen aan uw campingvakantie in Tsjechië worden sowieso fantastisch!

Lees verder
Kies uit 3 campings in Tsjechië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Praag - Tsjechië

Perfecte plek voor een bezoek aan Praag. De camping ligt in een rustige buitenwijk vlak bij een bos met visvijver. U bent met bus, trein of tram in een paar minuten in het centrum.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Praag - Tsjechië

Groene camping met veel sportfaciliteiten voor jong en oud, en met de metro na 20 minuten uitstappen in het centrum van één van de interessantste steden van Europa.

Camping 2000

Januv Dul - Reuzengebergte - Tsjechië

Mooie camping aan de westkant van het Reuzengebergte met allerlei sportieveactiviteiten. Zwembad, glijbaan, leuk terras. Goede uitvalsbasis voor tripsnaar Liberec en Praag.