Campings in San Marino

Camping San Marino

Ontdek het schitterend gelegen dwergstaatje in de Apennijnen tijdens een kampeervakantie op een camping in San Marino. Dit land ligt geheel ingesloten door Italië. Het mag dan klein zijn, maar u kunt er groots vakantie vieren, want het staatje heeft veel te bieden. De hoofdstad San Marino met zijn prachtige bezienswaardigheden is omringd met een fantastisch heuvelachtig en ruig landschap. De azuurblauwe Adriatische kust en de gezellige stranden van Rimini liggen bovendien op een steenworp afstand van uw camping in San Marino. U geniet zodoende tijdens één vakantie van het beste van twee werelden

Lees verder
Kies uit 1 camping in San Marino bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

Unieke camping op een unieke plek in het mini-staatje San Marino. Op de heuvel naast de stad, met een weids uitzicht op een geweldige natuur. Het strand van Rimini is op 15 km.


Ontdek het prachtige landschap rondom uw camping in San Marino

Uw camping in San Marino is omgeven door ruig en heuvelachtig gebied. Het staatje ligt op de steile hellingen van de Monte Titano. Olijfbomen, wijngaarden en pijnbomen zijn kenmerkend voor het landschap. Overal groeien schitterende bloemen, zoals cyclamen, orchideeën en irissen. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van al het moois, waarna u met een gelukkig gevoel weer terug keert naar uw camping in San Marino.

De hoofdstad San Marino

Uw camping in San Marino ligt vlakbij de gelijknamige hoofdstad San Marino. Een bezoekje aan deze fantastische stad mag niet ontbreken. Het gehele historische centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Midden in het oude centrum staat een indrukwekkend paleis, dat nu dienst doet als parlementsgebouw en stadhuis. Bekijk de mooie Basiliek van San Marino of ontdek de boeiende geschiedenis van het ministaatje in het Nationaal Museum. Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie op een camping in San Marino ook een keertje gaan shoppen in de hoofdstad. De stad herbergt vele gezellige straatjes en pleintjes met winkels. Bovendien is het belastingklimaat hier gunstig!

Bezoek de drie torens: Guaita, Cesta en Montale

Wanneer u verblijft op een camping in San Marino en een bezoek brengt aan de hoofdstad kunnen de drie torens u niet ontgaan. Deze zijn het symbool van de stad en prijken overal bovenuit. Beklim de Guaita, Cesta of Montale en geniet van een fabelachtig uitzicht op de omgeving. Zelfs de Adriatische kust is hiervandaan te zien. Deze mooie bezienswaardigheden zijn een absolute aanrader tijdens uw vakantie op een camping in San Marino.

Zon, zee en strand in de buurt van uw camping in San Marino

Een kampeervakantie op een camping in San Marino staat niet alleen in het teken van natuur en cultuur. De stranden van het bruisende Rimini liggen op nog geen half uur rijden. U kunt hier heerlijk slenteren over de langgerekte boulevard, een duik nemen in het kraakhelder blauwe water van de Adriatische Zee of lekker luieren op het strand terwijl uw kinderen zich op en top vermaken. Ook voor (water) sportactiviteiten zit u hier goed. Waterskiën, snorkelen, beachvolleybal, het kan hier allemaal. Een dagje Rimini tijdens uw verblijf op een camping in San Marino is dus een prima afwisseling.

Hoewel uw camping in San Marino op slechts een paar kilometer afstand van Italië ligt, heerst hier een compleet andere sfeer. Ervaar het zelf en ontdek dat San Marino voor iedereen iets te bieden heeft.