Dalmatië Split Vacansoleil

Campings in Split

Camping Split

Bent u dit jaar op zoek naar een paradijselijke vakantiebestemming? Dan bent u bij een camping nabij Split aan het juiste adres. In dit mooie deel van Kroatië kunnen liefhebbers van strand en cultuur hun hart ophalen. U verblijft nabij de prachtige kustlijn van Dalmatië aan de Adriatische Zee. Hier vindt u verschillende soorten stranden; zowel tropische zandstranden als knusse rots- en kiezelstrandjes. Zonaanbidders en fans van allerlei watersportactiviteiten zullen een geweldige tijd beleven op een camping nabij Split.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Split bij Vacansoleil

Camping Stobrec Split

Split - Dalmatië - Kroatië

Deze mooie camping met tal van activiteiten en twee eigen stranden aan de rand van de historische en dynamische stad Split heeft alles in huis voor een ideale vakantie.

Vanaf uw camping nabij Split kunt u mooie uitstapjes maken. Bezoek het historische Trogir en ontdek de geschiedenis van deze plaats of stap aan boord van een boot en bezoek een van de vele eilanden in de regio. In de stad Split zult u ook zeker heel wat uurtjes plezier beleven. Slenter door de smalle straatjes, het prachtige oude centrum en bezoek een museum of strijk neer op één van de gezellige terrassen na een dagje shoppen. De culturele steden, de mooie stranden en de prachtige blauwe zee zorgen ervoor dat uw vakantie op een camping in Split absoluut een betoverende ervaring wordt.