Lago Maggiore Vacansoleil

Campings in Lago Maggiore

Camping Lago Maggiore

Een vakantie op een camping aan het Lago Maggiore, het tweede grootste meer van Italië, biedt zo ongeveer alles van een droomvakantie. Zwemmen, zonnen, zeilen, windsurfen, vissen en duiken dankzij de uitstekende waterkwaliteit. De omgeving rondom het prachtige meer kent een afwisselend landschap van mooie stranden en aantrekkelijke bergen. Het biedt alle ruimte voor klim- wandel- en mountainbikeliefhebbers. In de nabijheid van het meer bevinden zich tevens diverse mooie steden. Op een camping aan het Lago Maggiore geniet u zodoende van het beste van twee werelden. Bij Vacansoleil vindt u de mooiste kampeerlocaties van dit stukje Italië.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Lago Maggiore bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Isolino

Fondotoce di Verbania - Lago Maggiore - Italië

Grote, comfortabele camping direct aan het Lago Maggiore. Mooi zwembad langs het meer en een prachtig uitzicht. Maak eens een boottochtje naar één van de eilandjes.

Camping Continental Camping Village

Fondotoce di Verbania - Lago Maggiore - Italië

Aan het kleine, ondiepe meer van Mergozzo, vlak naast het Lago Maggiore. Met een strandje waar kleuters heerlijk kunnen spelen. Gezellig openluchttheater en een mooi zwembad.

Camping Valle Romantica

Cannobio - Lago Maggiore - Italië

Een botanisch campingparadijsje op loopafstand van het meer en op 5 km van de Zwitserse grens. Geniet van een hapje en een drankje in het authentieke restaurant of in de Osteria!

Camping Lago Maggiore

Dormelletto - Lago Maggiore - Italië

Eén van de mooiste campings aan het Laggo Maggiore. Uitstekende keuze voor families met grote én kleine kinderen, met een zonneweide en veilig strand. Mooi zwembad, leuke animatie.