Gardameer Moniga del Garda Vacansoleil

Campings in Moniga del Garda

Camping Moniga del Garda

Bent u op zoek naar een gezellige en gevarieerde kampeervakantie in Italië voor het hele gezin? Dan is een camping in Moniga del Garda een uitstekende keuze. De camping is het ideale startpunt van allerlei leuke uitstapjes. In Moniga del Garda zelf kunt u van de vele gezellige terrasjes genieten of heerlijk een hapje eten als u geen zin heeft om zelf te koken. Daarnaast is het schiereiland Sirmione ook zeker een aanrader tijdens een verblijf op een camping in Moniga del Garda. Deze stad heeft tal van interessante historische bezienswaardigheden. 

Lees verder
Kies uit 1 camping in Moniga del Garda bij Vacansoleil

Camping Fontanelle

Moniga del Garda - Gardameer - Italië

Gezellige gezinscamping met zwembaden aan de oever van het prachtige Gardameer met in de omgeving tal van mooie stadjes, natuurparken en attractieparken.

Uw camping in Moniga del Garda is nabij het Gardameer gelegen. Urenlang waterpret staat dan ook centraal tijdens uw kampeervakantie. Daarnaast zult u uw kinderen tevens een groot plezier doen met een dagje Gardaland, het meest populaire en grootste attractiepark van Italië. Wilt u het beroemde balkon van Romeo en Julia nu weleens van dichtbij bekijken? De stad Verona is uitstekend te bereiken. Boek dus snel uw vakantie en geniet straks van al het moois dat uw camping in Moniga del Garda te bieden heeft.