Gardameer Limone sul Garda Vacansoleil

Campings in Limone sul Garda

Camping Limone sul Garda

Tijdens een verblijf op een camping in Limone sul Garda komt het woordje 'vervelen' niet voor. Aangezien de camping nabij het Gardameer ligt, kunnen watersportliefhebbers hier hun hart ophalen. Zeilen, surfen, zwemmen of lekker luieren langs de oevers van het prachtige meer kan allemaal. In de omgeving komen sportliefhebbers helemaal aan hun trekken. Mountainbiken, bergwandelen, kiest u maar uit. Echte avonturiers beleven in Gardaland de dag van hun leven. Kortom, op en rondom de camping in Limone sul Garda is voor iedereen genoeg te doen.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Limone sul Garda bij Vacansoleil

Camping Garda

Limone sul Garda - Gardameer - Italië

Meteen aan de mooie noordwestkust van het Gardameer, 10 km onder Riva. Mooi zwembad en terras met prachtig uitzicht. Gezellig eigen strand, heel geschikt voor jonge families.

Op loopafstand van uw camping in Limone sul Garda bevindt zich het oude deel van het stadje met een wirwar van straatjes, smalle steegjes en winkeltjes. Op de fraaie boulevard in de haven zijn vele terrassen gelegen waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Hier vertrekken tevens regelmatig boten waarmee u andere dorpen rondom het Gardameer kunt bezoeken. Het landschap rondom het meer bestaat uit eeuwenoude olijfgaarden, bergen, rotsen en karakteristieke serre tuinen. Bent u op zoek naar een veelzijdige kampeervakantie? Een camping in Limone sul Garda staat voor dé definitie van vakantie!