Vogezen Vacansoleil

Campings in Vogezen

Camping Vogezen

Op een camping in de Vogezen staat het buitenleven centraal. U kampeert bijna letterlijk in de natuur. De Vogezen is een prachtig gebergte, bestaande uit open weides en uitgestrekte bossen en strekt zich uit van Elzas, Lotharingen en Franche-Comté helemaal tot aan het Duitse Zwarte Woud. De campings zijn hoofdzakelijk gelegen tegen de Vogezenhellingen en rond bekende bronnenplaatsen als Luxueil- les-Bains en Vittel. Ook steden als het klassieke Nancy en de bloemenstad Metz liggen in deze regio. Een tripje naar één van de dorpen of steden tijdens uw verblijf op de camping in de Vogezen mag dan ook niet uitblijven.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Vogezen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Vittel

Vittel - Vogezen - Frankrijk

Op deze brandschone camping word je omringd door de natuur en zit je op loopafstand van de thermen. Huur een fiets en ga er lekker op uit of wandel door de bossen.

In de Vogezen vindt u ruim tweeduizend kilometer aan fiets- en wandelpaden. De regio is bij fietsers, wandelaars en mountainbikers zeer populair. En wie meer houdt van extreme sporten, kan hier tevens zijn hart ophalen. Paragliden, bergbeklimmen en raften behoort eveneens tot de mogelijkheden. Voor gezinnen met kinderen is het miniatuurpark of de apenberg echte aanrader. Daarnaast kunt u ook een tochtje over één van de bergpassen gaan maken tijdens een vakantie op een camping in de Vogezen. Deze adembenemende tocht staat garant voor een sensationele belevenis.