Vendée Vacansoleil

Campings in Vendée

Camping Vendée

Kies een camping in Vendée en ontdek al het moois dat dit deel van West-Frankrijk u te bieden heeft. In de kustzone en langs de stranden liggen tal van campings. De moeraslanden grenzen aan de brede zandstranden en de lage duinen. De kust in de Vendée wordt dankzij de schittering ook wel Côte de Lumière genoemd ofwel de lichtkust. Vanaf uw camping in Vendée kunt u volop genieten van tal van watersportactiviteiten.

Lees verder
Kies uit 16 campings in Vendée bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Frankrijk

Gezellige camping op 1 km van het strand. Perfect onderhouden, met leuke voorzieningen. Trakteer uw kinderen op het pretpark Puy du Fou, met Romeinse en Middeleeuwse acts.

Camping Le Pin Parasol

La Chapelle-Hermier - Vendée - Frankrijk

Midden in het bos, aan de noord-oever van een meer. Leuk wandel- en fietsgebied op een steenworp afstand van de Vendée stranden. U kunt ook 's nachts op karper vissen.

Camping Les Dunes

Bretignolles-sur-Mer - Vendée - Frankrijk

Grote camping vlak achter het strand, met uitgebreide voorzieningen. Zwembaden binnen en buiten, en heel veel te beleven voor kinderen (en ouders!) van alle leeftijden.

Camping La Trévillière

Bretignolles-sur-Mer - Vendée - Frankrijk

Gezellige camping vlak bij het dorp met zijn leuke winkeltjes en gekleurde huisjes. Populair is ook het labyrint van Bretignolles. De camping biedt veel amusement voor kinderen.

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrijk

Uitzicht op zee, en het strand naast de camping. Voor strandliefhebbers en gezinnen met kinderen een ideale combinatie. Geniet van een ijsje op de boulevard van Les Sables.