Vendée Vacansoleil

Campings in Vendée

Camping Vendée

Op de camping in de Vendée… dicht bij de 140 kilometer lange kust met brede zandstranden, die geleidelijk overgaan in het blauwe water van de Atlantische Oceaan. Een mild klimaat en een van de zonnigste bestemmingen van Frankrijk. Met bruisende badplaatsen als Saint-Jean-de-Monts en Les Sables-d’Olonne. Pittoreske dorpen en vissersstadjes. Ja, op uw camping in de Vendée treft u alle ingrediënten voor de vakantie met uw gezin. Waar u ook vakantie viert aan deze kust, uw bestemming belooft u spectaculaire stranden en eindeloze waterpret bij zee. En outdooravontuur? Dat vindt u om de hoek, aan de Côte de Lumière. Ontdek al het beste van een campingvakantie in de Vendée.

Lees verder
Kies uit 16 campings in Vendée bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Biches

Saint-Hilaire-de-Riez - Vendée - Frankrijk

Rustig gelegen in een mooi bos. Goede faciliteiten en een gezellig sfeertje. Leuke stadjes als Apremont in de omgeving,en de stranden van Saint Hilaire op maar 10 minuten rijden.

Camping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Frankrijk

Een veelzijdige camping op een kilometer van de zandstranden van de Vendée. Mooi zwembadcomplex met waterglijbanen. Veel leuke uitstapjes met kinderen in de omgeving.

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Frankrijk

Gezellige camping op 1 km van het strand. Perfect onderhouden, met leuke voorzieningen. Trakteer uw kinderen op het pretpark Puy du Fou, met Romeinse en Middeleeuwse acts.

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrijk

Uitzicht op zee, en het strand naast de camping. Voor strandliefhebbers en gezinnen met kinderen een ideale combinatie. Geniet van een ijsje op de boulevard van Les Sables.

Camping Village de la Guyonnière

Saint Julien des Landes - Vendée - Frankrijk

Kindvriendelijke 5 sterren camping met XL kampeerplekken en eersteklas waterpret. Aan een meer in een rustige, natuurrijke regio. Op 10 km van de stranden van de Atlantische kust.