Meer van Annecy Vacansoleil

Campings in Meer van Annecy

Camping Meer van Annecy

Tijdens uw vakantie op een camping rond het Meer van Annecy kunt u genieten van één van de grootste, schoonste en zuiverste meren van Frankrijk. Het meer is gelegen in de Alpen in het mooie natuurschoon van de Haute-Savoie vlakbij de Zwitserse grens. Het is een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen. U kunt hier tal van watersporten beoefenen, maar ook heerlijk relaxen met een boekje aan de oever van het water. Bovendien leven hier enorm veel vogelsoorten. Liefhebbers van deze dieren moeten vooral hun verrekijker niet vergeten. Om volop van het meer en de omgeving te kunnen genieten, boekt u een camping bij het Meer van Annecy, bijvoorbeeld in de plaats Lathuile.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Meer van Annecy bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping l'Idéal

Lathuile - Meer van Annecy - Frankrijk

Nooit was de naam van een camping zo op z'n plaats als hier: op een heuvel vlak bij het meer van Annecy, met een geweldig uitzicht. Veel sport en spel voor de kinderen.

Camping La Nublière

Doussard - Meer van Annecy - Frankrijk

Eigen strand met ligweide aan het meer van Annecy; veilige plek voor jonge kinderen. Geschikt voor alle watersporten, met de Alpen binnen bereik voor een dagtocht.