Lot Vacansoleil

Campings in Lot

Camping Lot

Wilt u kamperen in een omgeving als de Dordogne, maar dan in een rustige omgeving? Dan is een camping in de Lot precies wat u zoekt. Met de rivierdalen lijkt het departement op de Dordogne, alleen kent deze regio nog geen massatoerisme. Er zijn wel enkele hoogtepunten die veel bezoekers trekken, zoals de grotten van Padirac en Pech-Merle en het tegen een bergwand gebouwde Rocamadour. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Een wandeling die u zeker niet mag missen tijdens uw vakantie op een camping in de Lot is die over Chemin d'halage, langs de rivier de Lot.

Lees verder
Kies uit 5 campings in Lot bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Roca d'Amour

Padirac - Lot - Frankrijk

Terrassencamping met een leuke sfeer niet ver van het bekende Rocamadour. Met een eigen zwembad, en voor wie meer wil het spetterende Parc Aquatique even verderop.

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Frankrijk

Vriendelijke familiecamping, mooie faciliteiten en een gezellige sfeer. Zwembaden met glijbanen, sport/spel voor alle leeftijden. Prachtige natuur, dichtbij de gorges van de Cère.

Camping Domaine Duravel

Duravel - Lot - Frankrijk

Eén van de mooiste plekjes langs de Lot, dichtbij het kasteel van Bonaguil. Ideaal startpunt voor een wandel- of kanotocht. Mooie zwembaden, elke avond professionele animatie.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Frankrijk

Kleinschalige camping. Het échte kamperen. Hier geniet u op schaduwrijke plaatsen, van een zalig zwembad en van het relaxte sfeertje. Mooi gelegen in de schitterende omgeving van de Lot.