Gard Vacansoleil

Campings in Gard / Cevennen

Camping Gard / Cevennen

Vakantie vieren op een camping in Gard, het departement dat op de rechteroever van de Rhône is gelegen, betekent een onvergetelijke vakantie vieren tussen de fruitbomen, wijngaarden en de bergen. De regio beslaat een gebied met de Cevennen in het noorden tot aan de kustmoerassen in het zuiden. De meeste campings in Gard bevinden zich in de omgeving van Anduze. Op en rondom de campings in dit fraaie deel van Frankrijk is vaak van alles te doen. Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen, terwijl u geniet van een goed glas wijn.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Gard/Cevennen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Ile des Papes

Villeneuve Les Avignon - Gard/Cevennen - Frankrijk

De camping ligt net voorbij Villeneuve-lez-Avignon op een privé eiland. De langgerekte camping ligt dus direct aan de rivier waar je kan vissen en varen in een afgebakend deel. Langs de rivier loopt een wandelpad.

Een uitstapje naar de stad Nimes is een leuke afwisseling wanneer u verblijft op een camping in Gard. In het centrum van deze stad vindt u nog veel terug van het Romeinse verleden. Een bezoekje aan het spectaculaire aquaduct in de Pont du Gard mag ook zeker niet ontbreken evenals de grotten van Trabuc. Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het leuke boomklimpark Parc Parfume d'Aventure. Leuke aanraders zijn tevens het reusachtige bamboebos La Bambouseraie en de stoomtrein naar Saint Jean du Gard wanneer u verblijft op een camping in Gard.