Auvergne Millau Vacansoleil

Campings in Millau

Camping Millau

Op de camping in Millau, aan de voet van de indrukwekkende rotsen, geniet u van de charmes van een landelijk stadje, het rijke culturele erfgoed en de gevarieerde natuur. Gelegen aan de oever van de rivier de Dourbie en met uitzicht op de wereldberoemde brug over de Tarn vindt u alle faciliteiten om een geweldige vakantie te hebben. Het gras- en kiezelstrand grenzen aan het heldere, klaterende water van de rivier. Vissen, zwemmen, zonnebaden, spelen en spetteren vieren hier hoogtij. Op de camping in Millau bent u verzekerd van rust, ontspanning en een goede vakantie.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Millau bij Vacansoleil

Camping Le Millau Plage

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Echt kamperen in een compleet ingerichte tent aan rivier de Tarn. Kinderen zijn altijd bezig en in de verte schitteren de ruige kalksteenplateaus van de Auvergne. Wedden dat jullie hier op avontuur gaan?

Camping Les Rivages is een camping gelegen in Millau, het gezellige stadje met haar historische smalle straatjes. Deze luxe camping is een mengeling van eigenheid en lifestyle. Ontspanning en sportiviteit gaan hier hand in hand. Ook in de omgeving van het stadje is veel te doen. Behalve kanoën, wandelen, rafting, delta vliegen, bergbeklimmen of paardrijden, zijn bezoekjes aan de kastelen van Zuid-Aveyron, de grotten van Aven Armand en de kaaskelders in Roquefort ook zeker aanraders tijdens een verblijf op een camping in Millau.