Alpen Vacansoleil

Campings in Alpen

Camping Alpen

Kamperen in de Alpen… als de sneeuw weg is en de lente plaatsmaakt voor de zomer. Op uw camping in de Alpen bevindt u zich dan niet op een wintersportbestemming, maar in een van de mooiste regio’s van Frankrijk voor een fantastische familievakantie! Of u nu fan bent van outdooractiviteiten, natuur, cultuur of lekker relaxen. Op de camping in de Alpen vindt u het allemaal.

Lees verder
Kies uit 5 campings in Alpen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alpen - Frankrijk

Bijzonder charmante camping tegenover de beroemde Alpe d'Huez. Bekend verzamelpunt van wandelaars en fietsers, die na hun tocht genieten van het zwembad, sauna en leuke bar.

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alpen - Frankrijk

Op een zonnige zuidflank even onder Gap, in de zuivere berglucht. Napoleon trok hier ooit langs. Nu geniet de hele familie hier. Vergeet niet een flesje parfum in Gap te kopen.

Camping Les Princes d'Orange

Orpierre - Alpen - Frankrijk

Kleinschalige terrassencamping tegen een heuvel in een schitterende omgeving. Sfeervolle winkeltjes in Orpierre op een paar minuten lopen. Sport, cultuur en gezonde berglucht.

Camping Le Courounba

Les Vigneaux - Alpen - Frankrijk

Mooie camping op 1000 m hoogte, waar veel aan bergsport en mountainbiken wordt gedaan. Leuke faciliteiten voor jonge gezinnen, veel excursiemogelijkheden in de bergen.

Camping Le Lac

Saint-Vincent-les-Forts - Alpen - Frankrijk

Kleine, gezellige puur-natuur-camping aan het kristalheldere meer van Serre-Poncon. Het uitzicht is grandioos. Waterpret? Duik in het meer of spring in het ecologische zwembad. Wandelen, fietsen en outdoor-activiteiten in de vallei van Ubaye.