Alpen Vacansoleil

Campings in Alpen

Camping Alpen

Kamperen in de bergen! Dat kan als u een vakantie boekt op een camping in de Alpen. U kunt u er dan zeker op vertrouwen dat u de natuur in zijn puurste vorm gaat ontdekken. De glooiende, indrukwekkende heuvels zijn een lust voor het oog en de indrukwekkende dalen zullen ook beslist uw aandacht trekken. De gezonde Alpenlucht brengt verademing, of u nu stoom afblaast tijdens een mountainbiketocht, een spannende raftocht ondergaat of juist ligt te luieren bij uw kampeerplek op de camping in de Alpen.

Lees verder
Kies uit 7 campings in Alpen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alpen - Frankrijk

Bijzonder charmante camping tegenover de beroemde Alpe d'Huez. Bekend verzamelpunt van wandelaars en fietsers, die na hun tocht genieten van het zwembad, sauna en leuke bar.

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alpen - Frankrijk

Op een zonnige zuidflank even onder Gap, in de zuivere berglucht. Napoleon trok hier ooit langs. Nu geniet de hele familie hier. Vergeet niet een flesje parfum in Gap te kopen.

Camping Les 3 Lacs

Belmont-Tramonet - Alpen - Frankrijk

Vlakbij een meer met zandstrand, en op de camping zelf leuke zwembaden. Veel vismogelijkheden in de omgeving. Jonge kinderen willen hier echt niet meer weg.

Camping Les Princes d'Orange

Orpierre - Alpen - Frankrijk

Kleinschalige terrassencamping tegen een heuvel in een schitterende omgeving. Sfeervolle winkeltjes in Orpierre op een paar minuten lopen. Sport, cultuur en gezonde berglucht.

Camping Le Courounba

Les Vigneaux - Alpen - Frankrijk

Mooie camping op 1000 m hoogte, waar veel aan bergsport en mountainbiken wordt gedaan. Leuke faciliteiten voor jonge gezinnen, veel excursiemogelijkheden in de bergen.