Ardennen Bertrix Vacansoleil

Campings in Bertrix

Camping Bertrix

Camping Bertrix beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde en zorgeloze vakantie. In de mooie Belgische Ardennen, tussen de steden Bastogne en Bouillon ligt de camping verscholen. U geniet van een schitterend weids uitzicht over de bossen en heuvels van de Ardennen. Het stadje Bertrix, ook wel 'De stad van de leisteen' genoemd, beschikt over een gezellig centrum. Op het plein worden talrijke evenementen en activiteiten voor jong en oud georganiseerd en uiteraard kunt u hier ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Bertrix bij Vacansoleil

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennen - België

Neem je een modderbad in het Speelbos of duik je in het nieuwe zwembad? Camping Bertrix is een gezellige familiecamping in de Ardennen. Kinderen beleven er avontuur na avontuur.

De natuur nodigt u van harte uit voor het maken van een mountainbike tocht, een wandeling of een andere activiteit, veelal met vertrekpunt vanaf uw kampeerverblijf. In de nabijheid van camping Bertrix vindt u gezellige markten en leuke attracties. Musea, kastelen, kloosters, de leisteengroeve, de toeristische treinen en het wildpark, u hebt vast en zeker aan één vakantie niet genoeg. Dat is dan ook de reden dat vele liefhebbers van de Ardennen jaarlijks terugkeren naar dit prachtige Belgische gebied en naar camping Bertrix.