Callcenter Over Vacansoleil

Vacatures hoofdkantoor Brugge

p-6.10.2-bungalowtent-2-kolommen.jpg

6.10.2-torre-del-sol.jpg

Wij voeren in deze 8 landen een zeer uitgebreide mediacampagne op tv, in dagbladen, tijdschriften en via Internet. Daarnaast zijn we hoofdsponsor van het tv-programma Campinglife in Nederland, en hebben we gelijke programma's in Frankrijk en Polen. Campinglife is een informatief programma met noviteiten en trends op het gebied van kamperen. Naast de camping zelf wordt ook de omgeving belicht. Het programma wordt op primetime tijdens de wintermaanden uitgezonden op RTL4 en is een groot succes.

Vacansoleil is een begrip onder vakantiegangers en al jaren marktleider in Europa op het gebied van campingvakanties met eigen vervoer. Niet voor niets zijn wij dit jaar bekroond met de Belgian Travel Award voor 'Beste Niche Touroperator voor georganiseerde reizen individueel of in groep, en in 2009 door een grote meerderheid van reis-vakmensen in Nederland voor de derde keer uitgeroepen tot ‘Beste Reisorganisatie voor Campingvakanties.. De bijbehorende 'veer' kreeg Vacansoleil al voor de zevende keer uitgereikt.

Omdat we graag dicht bij onze klanten in de buurt zitten hebben we kantoren in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Frankrijk, Polen en Italië.