Skip to main content
Yogaweek Vacansoleil Iris Parc Le Grand Dague

Mei 2018: Yogaweek op camping Le Grand Dague

Wegens succes herhaald

Vorig jaar organiseerde Vacansoleil voor het eerst een yogaweek. Deze ging door op camping Iris Parc Le Grand Dague, in de prachtige Dordogne-streek. Dankzij de enthousiaste evaluatie van de deelnemers werd er dit jaar besloten opnieuw een yogaweek te organiseren. Deze gaat door van 19 t.e.m 26 mei (inclusief het Pinksterweekend).

Yoga op de camping

Op vakantie gaan staat voor veel mensen gelijk aan heerlijk ontspannen. Op de topcampings van Vacansoleil zijn er tal van faciliteiten om dat mogelijk te maken. Maar voor wie net dat tikkeltje meer zoekt is de yogaweek misschien wel een leuk idee! Wilt u samen met uw kinderen, partner, vrienden of vriendinnen genieten van een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving, dan is dit iets voor u! Goed om weten: het animatieteam staat klaar om uw kids te entertainen terwijl u geniet van een leuke yogasessie.

Vorig jaar was ook yogafanaat Erika Van Tielen erbij, lees hier haar verslag van de vorige editie van de yogaweek.
Lees zeker ook de tips van Erika voor mooie uitstappen in de omgeving van de camping.

Yogaweek Vacansoleil Iris Parc Le Grand Dague

Dru yoga

De yogalessen (Dru yoga) worden gegeven door docente Michele Reyns. Een woordje uitleg door Michele:

“Dru Yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. We gaan dus ook uit van de klassieke houdingen, maar een belangrijk kenmerk van Dru zijn de zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het naast een sierlijke ook een krachtige manier is om stress te verminderen. Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest, bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding.  Dru yoga is laagdrempelig en is toegankelijk voor iedereen, met of zonder yoga ervaring.  We houden steeds rekening met de grenzen van elk individueel lichaam.

De basis van Dru ligt in Wales, maar ik volgde mijn 3-jarige opleiding bij Dru Nederland met basis in Arnhem. Ik heb in het verleden dikwijls yoga gevolgd, maar in 2008 maakte ik kennis met Dru. Ik volgde eerst 3 jaar zelf les en in 2012 besloot ik na een bezoek aan het Dru yoga congres in Nederland om de docentenopleiding te volgen. In 2014 behaalde ik mijn diploma.”

Praktisch

  • Datum: van 19 tot 26 mei 2018
  • Lessen: Nederlandstalige lessen van 2 uur per dag op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. (Tijdstip in overeenstemming met deelnemers)
  • Aantal deelnemers: minimum 5 – maximum 25
  • Leeftijd: minimum 16 jaar op moment van deelname
  • Verblijf: vrij zelf te boeken op camping Iris Parc Le Grand Dague
  • Prijs voor deelname aan de lessen: € 35 per persoon voor de volledige week, ter plaatse te betalen

Op voorhand inschrijven voor de yogaweek is noodzakelijk en kan tot en met 6 mei 2018. U kan zich inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected]. Graag daarbij vermelden:

– Het reserveringsnummer van uw verblijf
– De namen van de deelnemers voor de yogasessies
– 1 e-mailadres per deelnemer voor de yogasessies

Hopelijk tot binnenkort tijdens de yogaweek!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *