Skip to main content

Over Vacansoleil

Vacansoleil, sinds 1969

In 1969 begonnen wij met het aanbieden van luxe campingvakanties voor een betaalbare prijs, en dat doen we nog steeds. Op het vasteland van Europa is Vacansoleil marktleider, en we groeien nog steeds. Een enthousiast team van 170 kantoormedewerkers en meer dan 1250 collega’s op de 500 topcampings zorgen voor de tijd van uw leven met luxe accommodaties op topcampings voor een aantrekkelijke prijs. De Vacansoleil-succesformule biedt u de tijd van uw leven, en dat doen we met aantrekkelijke aanbiedingen gedurende het hele seizoen.

Vacansoleil is vakantie

Vakantie, dat is de leukste tijd van het jaar. Tijd om te ontdekken, te ontmoeten en te ontspannen. Tijd voor elkaar én tijd voor jezelf. Een tijd om je op te verheugen, én een tijd waar je straks met veel plezier op terugblikt. Inderdaad, vakantie is de tijd van je leven. Wij wensen u een geweldige vakantie!
Bent u op zoek naar een vakantie? Kijk dan op Vacansoleil.be voor ons complete aanbod. We helpen je graag om de juiste camping te vinden! Neem contact op met onze experts of vul hier het contactformulier in.