Skip to main content

5 redenen om voor een camping met kinderanimatie te kiezen!

“Mama, is het bijna vakantie? ” Jouw kinderen stellen vaak deze vraag en wat beantwoord je hen dan snel? “Courage mijn liefste, nog een paar dagen :)”. Soms zijn het eerder nog een paar weken vooraleer onze kids opnieuw naar hun favoriete camping kunnen. Lange schooldagen, die vroeg starten en laat eindigen, met nog een berg huiswerk… Gelukkig is er nog het weekend! Of zijn jouw kids dan ook niet te verjagen van het televisiescherm, de computer of gameconsole, zelfs als de zon buiten schijnt?

Iedereen gaat graag op vakantie! En het is bijna weer zover om te genieten van een campingvakantie met de hele familie. Eindelijk genieten van het buitenleven en de kinderen kunnen weer op adem komen na een lang schooljaar. Een tijd om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe contacten te maken.

Nog eventjes en we kunnen zeggen “Ja ja het is grote vakantie”. En dan komt de ‘vakantiestress’ tevoorschijn: Auto check, koffers check, zonnebrillen check, zwembroek check …en niet te vergeten dat mooie leesboek om bij weg te dromen, check! Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.

Of toch nog iets vergeten?! Natuurlijk: Kids check!

Om de vakantie helemaal af te maken is er de kinderanimatie op de camping! Formules zoals Camping Kids & Camping Kids Mini zijn de kers op de taart!

Op meer dan 40 Europese campings kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar plezier beleven met Vacansoleil Camping Kids animatie. Met Camping Kids hebben stoere boys en kleine prinsessen een geweldige vakantietijd. Elk jaar verwelkomen indiaan Tipy, zijn vriendinnetje Flora en Zipp de Bij de kinderen bij hun knutselclub, minidisco, meeleeftheater en andere activiteiten.

 Waarom kinderen vaak kiezen voor een camping met kinderanimatie, daar moeten we wellicht geen tekeningetje bij maken, maar met onderstaande 5 redenen willen wij graag ook jullie, als ouder, overtuigen dat dit een juiste keuze is:

Vriendjes

Wat is er nu leuker dan nieuwe contacten leggen op de camping en vakantievriendjes maken. Samen spelen en de leukste herinneringen maken
Animatie

Op een groot aantal van onze campings wordt het Camping Kids programma aangeboden; een gevarieerd Nederlandstalig animatieprogramma voor kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar oud.

Beweging

Op de camping is er sowiezo voldoende ruimte om te bewegen en in de vrije natuur heerlijk rond te rennen, maar daarnaast kan men ook meedoen met de sportieve activiteiten van het animatieteam.

Gezelligheid

Heerlijk om de kids te zien spelen samen met andere leeftijdgenootjes, hen een theatertje te zien opvoeren of zich uit te leven bij de Minidisco. Want als de kinderen zich amuseren, dan doen de ouders dat automatisch ook.

Me-time voor mama en papa

Denk nu niet dat je je kids niet meer zal zien tijdens jullie vakantie, maar even wat tijd om te genieten als koppel, terwijl de kinderen zich amuseren bij het animatieteam, kan ook eens leuk zijn.

En voor de allerkleinsten?

Speciaal voor de aller-allerkleinsten is er een apart animatieprogramma voor kinderen van 2 tot 4 jaar: Camping Kids Mini. Knutselen voor kleintjes, poppenkast, educatieve spellen, voorlezen met Tipy en Flora, een knuffelkwartier met Zipp en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *