Skip to main content
Provence

Vakantie op camping Le Garrigon in Grillon

Voor het derde jaar op rij koos de familie Noels ervoor hun voorjaarsvakantie te reserveren via Vacansoleil. Gezien de twee vorige ervaringen zo positief waren, was deze keuze voor hen snel gemaakt.

“Het ruime aanbod van Vacansoleil maakt elk jaar van je vakantie weer een aparte belevenis. De vlotte online reservering, de duidelijke en transparante informatie stelt je van de eerste tot de laatste muisklik gerust : dit wordt weer een topvakantie !!”

En ook in mei 2017 hebben we deze geweldige ervaring gehad. De trip naar Grillon per wagen verliep vlekkeloos en eens op de camping aangekomen wachtte ons een hartelijk onthaal. We waren verwacht en binnen de 10 minuten waren alle administratieve formaliteiten van de baan. Geen bijkomende kosten, geen onaangename verassingen.

Op het plan van de camping werd onze locatie bepaald: het beloofde alweer een fantastische plaats te zijn. Ook vorig jaar hadden we het geluk een fenomenaal uitzicht te mogen genieten. De onthaaldame vertelde ons dat Vacansoleil plaatsen op maat aanbood in voor- en naseizoen. Een koppel van middelbare leeftijd, zonder meereizende kinderen, houdt van rust en een geweldig uitzicht. En met de “vue sur le Ventoux” was dit weer een voltreffer voor ons.

Een caravan die tot in de puntjes verzorgd was, kraaknet en volledig klaargemaakt om twee volle weken te kunnen genieten van een weldoende vakantie.

De camping, Le Garrigon, was uiterst rustig gelegen, tussen de wijnranken van de toekomstige Côte du Rhône. Zicht op de legendarische reus van Zuid Frankrijk en overgoten met krekelmuziek tijdens de avonden. Leven als God in Frankrijk bestaat echt.

Wij hebben genoten van de Enclaves des Papes, per fiets, te voet, met de wagen. Aanbod alom.

En volgend jaar … de bestemming ligt nog niet vast …. Vacansoleil zeker wel!!

G. Noels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *