Skip to main content
Les Landes

Ontdek onze campings in Les Landes

Wie denkt aan een strandvakantie in Zuid-Frankrijk denkt meteen aan regio’s zoals de Languedoc-Roussillon en de Côte d’Azur. Maar dacht je ook al eens aan Les Landes? Deze regio aan de Franse Westkust heeft alle ingrediënten voor een perfecte campingvakantie nabij het strand! 

Les Landes staat bekend om zijn mooie, brede zandstranden, zijn heerlijke golvende zee en zijn bosrijke kust. Even genoeg van het strand en de zee? Maak een uitstap naar de mondaine badplaats Biarritz.

De regio trekt ook heel wat surffanaten aan door zijn hoge golven. Wie het liever wat rustiger wil houden kan terecht in één van de vele meren achter de kust.

Benieuwd naar deze regio? Kies uw camping uit ons ruime aanbod.

Camping Eurosol – St. Girons Plage

Beoordeling geschreven door : H. Jonkman
Accommodatietype : Bali – Datum : 28/06/2016 – Cijfer : 8

Wij bezoeken al enkele jaren achtereen deze camping in het voorseizoen, zodat we elke keer een fijn rustige camping aantreffen. Er is meer dan voldoende ruimte tussen de plaatsen om die rust te garanderen. De voorzieningen zoals zwembad, restaurant, winkel en sanitair zijn uitstekend!

Camping Eurosol

Village Tropical Sen Yan – Mèzos

Beoordeling geschreven door : B. Van Der Linden
Accommodatietype : Waikiki – Datum : 30/07/2016 – Cijfer : 8

We waren heel tevreden over de camping, deze was proper, goed onderhouden en de mensen waren zeer vriendelijk. Een aanrader!

Village Tropical Sen Yan

Camping Lou Broustaricq – Sanguinet

Beoordeling geschreven door : I. Hesp
Accommodatietype : Waikiki – Datum : 27/07/2016 – Cijfer : 8

Ondanks dat de camping vrij groot was, was het heerlijk rustig, geen geluidsoverlast. De ligging is ideaal; aan het meer en ook dicht bij zee en de leuke plaats Arcachon. De eerste week waren wij de enige Nederlandstaligen, de weken erna waren er wel meer maar er zitten overwegend Fransen. We zaten in een mooie, nieuwe stacaravan. Prima winkeltje en fijn zwembad.

Camping Lou Broustaricq

 Voor meer campings in Les Landes, klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *