Skip to main content
Le Grand Dague, zwembad

De mening van klanten over camping Iris Parc Le Grand Dague

Vakanties in de Dordogne

Ontdek de meningen en vakantie-ervaringen van Vacansoleil klanten, naar aanleiding van hun vakantie op camping Iris Parc Le Grand Dague, een viersterrencamping in de Franse Dordogne-streek!

Beoordeling geschreven door : A.m.p. Vermeulen
Accommodatietype : Waikiki – Datum : 17/09/2016 – Cijfer : 10

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op camping Le Grand Dague. Wij zijn hier 2 weken geweest met onze tweeling van net 2 jaar. Is echt perfect voor de kleintjes. Het zwembad is super. Vooral in het nieuwe bad hebben we echt genoten. Dit was ook het best van temperatuur. De mini disco was ook erg leuk en de “grote bij” (het icoon van de mini kids) heeft erg veel indruk achtergelaten bij onze kids.

soleil

Beoordeling geschreven door : David Van Loon
Accommodatietype : Waikiki – Datum : 30/07/2016 – Cijfer : 10

Beste, Wij zijn 2 weken op Le Grand Dague verbleven en hebben een geweldige tijd gehad. Zeker onze kinderen. Er waren allerlei activiteiten voor hen waar ze in verschillende leeftijdsgroepen aan konden deelnemen! En natuurlijk waren er ook de zwembaden waar er elke dag veel waterpret was. De stacaravan waar we in zaten was ook perfect in orde en de sanitaire blokken op de camping zelf waren ook netjes in orde. Prachtige familiecamping! Fantastische vakantie!

soleil

Beoordeling geschreven door : Dominique Hendriks
Accommodatietype : Serengeti – Datum : 14/08/2016 – Cijfer : 10

Le Grand Dague is een heel gezellige camping. De Serengeti-tent was gewoon prachtig en voorzien van alle comfort. Mijn “lange man” vond het kingsize-bed van 1,60m op 2,10m de max!Ik heb nog geen enkele camping gezien waar de kinder-en tienerwerking zo goed draait. Met dank aan de toffe animator Michiel, die onze 2 tieners van 14 en 16 de tijd van hun leven bezorgde! Ze wilden geen enkele actviteit missen, waardoor wij zelf ook uitstappen konden maken.

soleil

Beoordeling geschreven door : Jurgen Caron
Accommodatietype : Bali 1 – Datum : 30/07/2016 – Cijfer : 9

Onze eerste keer op een camping met onze kids van 3 en 5 jaar is super goed verlopen. Alles was aanwezig om een leuke tijd te beleven. De zwembaden zijn mooi aangelegd en goed onderhouden. De camping zelf was ook proper onderhouden, en de caravan (Bali) had alles wat we nodig hadden. We hadden ook geluk met het goede weer en de leuke buren op de camping. De kinderen vonden elkaar om wat spelen rond de caravan. De sfeer was goed. Leuke tijd gehad!

soleil

Beoordeling geschreven door : J. Wintgens
Accommodatietype : Fiji – Datum : 04/08/2016 – Cijfer : 10

Geweldige camping voor een gezin en jonge kinderen. Het zwembad is top. De kinderen kunnen overal zelf gaan en staan. Ook de animatie viel goed in de smaak. De stacaravan is prima verzorgd van alle comfort voorzien. De omgeving is prachtig een bezoekje aan de grotten van Padirac, chateau Castelnaud en de plaatsjes Sarlat en Perigueux zijn zeker de moeite waard. Boodschappen kun je het beste bij de lokale supermarkt doen. Het was een topvakantie.


Voor alle beoordelingen van onze klanten over camping Iris Parc Le Grand Dague. Klik hier!

2 gedachten over “De mening van klanten over camping Iris Parc Le Grand Dague”

 1. De camping zal best een goede camping zijn.maar toen wij er waren in begin van het seizoen 2016 ,waren ze te laat met hun werken aan de camping(serengeti tenten en glamping mobilhomes werden geplaatst alsook de jeu de boules was een puinhoop,nog maar te zwijgen over het nieuwe zwembad waardoor de airtrampoline weg was(grote teleurstelling voor de kleine man)

  1. Beste meneer Ronsse,

   Het spijt ons te lezen dat uw verblijf op camping Le Grand Dague vorig jaar niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het klopt inderdaad dat de werkzaamheden toen vertraging hadden opgelopen door uitzonderlijke weersomstandigheden in het voorjaar.

   U had hierover reeds contact met onze klantendienst die gezocht heeft naar een oplossing. Indien u hierover graag nogmaals contact heeft mag u ons altijd een seintje geven. We kunnen u verzekeren dat alle werkzaamheden intussen voltooid zijn.

   Met vriendelijke groeten,
   Emma van Vacansoleil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.