Skip to main content
Peschiera del Garda - Vacansoleil

7 Mooie campings op loopafstand van ‘t centrum

Slenter van rust naar levendige & idyllische plaatsen

Op de camping ben je meestal mídden in de natuur. Lekker rustig. Maar wil je af en toe ook de levendigheid opzoeken? Dan kies je voor een camping op loopafstand van het centrum! Zo loop je tijdens je vakantie direct van je accommodatie naar het gezellige terras in dé bruisende plaats van jouw vakantiebestemming. Bestel een latte macchiato, relax en kijk je ogen uit van achter je zonnebril.😎

De campings met een gezellig stads- of dorpscentrum op loopafstand? Die vind je hier op een rijtje. Zélfs met kinderwagen bereik je het bruisende centrum in no-time. (meer…)

Lees meer

Saarburg bij camping Warsberg

Paasvakantie op camping Warsberg

Sabrina van de blog Zebrazonderstrepen trok vorig jaar met Vacansoleil richting Zwitserland. Voor de Paasvakantie koos ze voor een bestemming dichter bij huis. Het werd camping Warsberg in Duitsland, op slechts 2,5 uurtjes rijden.

Hoewel het pas de tweede campingvakantie was voor Sabrina en haar gezin, waren ze na afloop wildenthousiast. Op haar blog lees je alles wat je moet weten over de camping.

In zo’n mooie omgeving blijf je natuurlijk niet stilzitten. Daarom geeft Sabrina je haar Top 5 uitstapjes met kinderen in de omgeving van de camping. (meer…)

Lees meer