Aquapark Vacansoleil

De mooiste aquaparks

Verblijven op een camping met een eigen aquapark, hoe geweldig is dat? Van de glijbanen suizen, spetteren, baantjes trekken en waterspelletjes doen. En dat elke dag, zolang u maar wilt. Uiteraard is er voor de allerkleinsten een apart en veilig kinderbad waar ze heerlijk kunnen spelen.

In onderstaande selectie zijn de campings opgenomen met fantastisch mooie en uitgebreide aquaparks. Een vakantie op een van deze topcampings wordt een waar waterfestijn.

Bekijk hier al onze topcampings waar waterpret gegarandeerd is.


Terme Catez

Slovenië - Catez ob Savi
Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe voorzieningen.

La Sirène

Frankrijk - Languedoc-Roussillon
Grote, internationale camping met veel luxe faciliteiten. Prachtig zwemparadijs en spetterend activiteitenprogramma voor jong en oud. Het strand ligt 1 kilometer verder.

Spiaggia e Mare

Italie -  Adriatische Kust
Perfecte vakantieplek voor het hele gezin. Een moderne camping met een fantastisch waterpark en fijne faciliteiten voor jong en oud. U loopt zo naar de stranden van de Adriatische Zee.

Les Mouettes

Frankrijk - Bretagne
Een van de mooiste stukjes Bretagne, met ruige rotsen, oude stadjes en schitterende stranden. Als u de kinderen tenminste uit het grote waterparadijs op de camping krijgt.

La Torre del Sol

Spanje - Costa Dorada
Schitterende camping in een van de mooiste delen van de Costa Dorada. Het is moeilijk kiezen uit het aantrekkelijke strand of het fraaie zwembad (met jacuzzi!). De grote discotheek is top.

Le Grand Dague

Frankrijk - Dordogne
Er is een aquapark met 2 zwembaden, lagunebad met piratenschip, waterspeeltuin en de spectaculaire Crazy River (wildwaterbaan), hydro massage én peuterbad. Compleet met strandjes, eilandje en een groot zonneterras met ligbedden. Geniet en relax!

Domaine de Chalain

Frankrijk - Jura
Prachtig gelegen terrein aan de oevers van het Lac de Chalain. Veel waterplezier in het meer en op de camping, levendige animatie en voor de tieners is er een 'coole' discotheek.

Solaris

Kroatië - Dalmatië
Schitterende camping aan een binnenzee als onderdeel van een luxe resort, waar u van alle faciliteiten gebruik mag maken. Zee, strand, wellness, restaurants, groot sport-aanbod.

Bella Italia

Italië - Gardameer
Groot terrein met veel luxe faciliteiten, waaronder zes (!) zwembaden, jacuzzi en waterglijbanen. Sirmione en Gardaland zijn dichtbij, maar ook de operastad Verona. 

Le Pommier

Frankrijk - Ardèche
Met een vakantie naar Le Pommier gaat u gegarandeerd scoren! Voor alle leeftijden is er elke dag weer wat nieuws te beleven. Spannende avonturen, sportieve activiteiten en georganiseerde tochten. Kom het meemaken!