Zwembad Camping meest geboekt Vacansoleil

Top 10 meest geboekte campings

Vacansoleil is dé specialist op het gebied van campingvakanties. Dit betekent dat we er een neusje voor hebben om de beste en mooiste campings voor u te vinden. Wilt u weten welke van al deze topcampings het meest worden geboekt? In onderstaand overzicht hebben we ze op een rijtje gezet.

Bekijk waarom juist deze campings eruit springen en laat u inspireren.


Le Pommier

Frankrijk - Ardèche
Een afwisselende vakantie met veel amusement voor het hele gezin, in de diverse zwembaden of tijdens de uitgebreide animatie. Veel georganiseerde activiteiten in deze inspirerende omgeving.

Altomincio Family Park

Italië - Gardameer
Verzorgde, kindvriendelijk aangelegde camping met heel veel waterpret, even ten zuiden van Peschiera del Garda. Het Gardameer ligt een paar kilometer verderop.
 

Birkelt

Luxemburg
Luxe camping op een heuvel in het oosten van Luxemburg, even buiten Larochette. Overdekbaar zwembad, veel sportfaciliteiten. Bezoek de hoofdstad of het beroemde kasteel van Vianden.

Iris Parc Le Chêne Gris

Frankrijk - Parijs/Disneyland
Vanaf de camping stapt u zo op de trein naar hartje Parijs. En Disneyland® ligt op amper 20 kilometer. Ideaal voor een lang weekend of een korte vakantie met kinderen.
 

Iris Parc Le Château de Galaure

Frankrijk - Drôme
Mooie groene familiecamping met een rustig vakantiesfeertje. Veel aandacht voor kinderen tot een jaar of 16. Dichtbij het oosterse kasteel Palais Idéal. Leuk dorp op loopafstand.
 

Norcenni Girasole Club

Italië - Toscane
Een bruisend vakantiepark met veel amusement voor alle leeftijden. Mooie zwembaden, sportvoorzieningen, restaurants. Een kwaliteitscamping met gevarieerd animatie-aanbod.
 

Park Albatros

Italië - Toscane
Topper in het Vacansoleil programma. Geweldige faciliteiten en veel aandacht voor kinderen in alle leeftijden, zowel overdag als 's avonds. Het strand ligt op 800 meter.
 

Iris Parc Le Ty Nadan

Frankrijk - Bretagne
Midden in de groene bossen van Zuid-Bretagne, en toch lekker dicht bij zee. Geliefde familiecamping met waterpark en massa's activiteiten zoals paintballen, paardrijden en kanovaren

Terme Čatež

Slovenië
Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe faciliteiten.