Zwembad Camping in de bergen Vacansoleil

Kamperen in de bergen

Wat spreekt er nu meer tot de verbeelding dan kamperen in de bergen? Heerlijk op avontuur in de ruige natuur. Fietsend of wandelend, bijvoorbeeld. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om heerlijk tot rust te komen, u heeft tenslotte vakantie. En dat kunt u met de geweldige voorzieningen op de onderstaande topcampings.

Droom weg bij onze top 10 van mooiste campings in de bergen.


Bella Austria

Oostenrijk - Steiermark
Heerlijke vakantieplek op 800 meter hoogte in het mooie Katschdal, net buiten het dorp. Zuivere berglucht, prima 'onthaast'-camping voor rustzoekers en families met jonge kinderen.

Manor Farm 1

Zwitserland - Berner Oberland
Perfecte vakantieplek aan de Thunersee, dichtbij Interlaken. Mooi onderhouden camping met veel watersport op het meer en een groene ligweide. Ga bergwandelen en bezoek Bern.
 

Am Waldbad

Oostenrijk - Karinthië
Schitterende camping in de zuidelijke Alpen, met onder andere een fraai zwembadcomplex met glijbaan en whirlpool.
 

Santa Monica

Zwitserland - Wallis
Leuke familiecamping met prima faciliteiten en veel aandacht voor de kinderen. Naast de camping vertrekt de kabelbaan voor een uitdagende wandeling in de bergen.

Le Malazéou

Frankrijk - Ariège
Toplocatie aan de rivier de Ariège, even buiten Ax-les-Thermes. Perfect uitgangspunt voor sportieve activiteiten in de bergen. Relaxen kan in het zwembad, de sauna of bij de animatie.

Pyrénévasion

Frankrijk - Pyreneeën
Kleinschalige, rustig gelegen camping in een schitterend wandelgebied met ruige bergen rondom. Zomer en winter open (15 autominuten van de skipistes van Luz-Ardiden).
 

Domaine du Verdon

Frankrijk - Provence
Veel natuurschoon, een heerlijk klimaat en een dagje naar de Gorges du Verdon of het Middellandse Zee strand kan ook. Sfeervolle camping, met activiteiten voor alle leeftijden.
 

Château de Rochetaillée

Frankrijk - Alpen
Hoewel de hoge bergen op nog geen tien kilometer van de camping liggen, is camping Le Château de Rochetaillée goed bereikbaar. Deze kleine camping ligt in een breed dal op een hoogte van 700 meter.

Le Courounba

Frankrijk - Alpen
Camping Le Courounba is een goede keuze voor jonge gezinnen en iedereen die in de gezonde berglucht van een sportieve vakantie wil genieten. Hoe kan het ook anders, met al die imposante bergreuzen om u heen...