Tieners Vacansoleil

Top voor tieners

De meeste tieners weten precies wat ze willen op en van een vakantie. Een zwembad – liefst met spectaculaire waterglijbanen, sportmogelijkheden en uiteraard een discotheek. Ook belangrijk is het maken van nieuwe vakantievrienden waar ze van alles mee kunnen ondernemen. Want tja, met je ouders aan het zwembad liggen is natuurlijk niet echt cool. Met het speciale animatieprogramma CampingForYou! zijn die vakantievrienden snel gevonden. Oh ja, op praktisch alle campings is er wifi, dus de social media kunnen up-to-date worden gehouden.

Hieronder alvast 10 campings die geschikt zijn voor een vakantie met tieners. Met voorzieningen waar de puberharten sneller van gaan kloppen.


Camping Domaine des Ormes

Frankrijk – Bretagne
Een super camping waar je bijna elke dag iets nieuws kunt beleven. Vooral ondernemende tieners zullen het hier geweldig vinden. Er is een manege, een waterskibaan, je kunt er een adventure parcours doen en 's avonds je beste moves laten zien in de discotheek.

Camping Le Pommier

Frankrijk –  Ardèche
Op camping Le Pommier hoef je je geen moment te vervelen. Deze camping staat bekend om de mega-spannende waterglijbanen met namen als 'Anaconda' en 'Hillracer'. Nog niet uitgeraasd? Dan kun je de omgeving verkennen per kano en 's avonds de dansvloer op.

Camping La Sirène

Frankrijk - Languedoc-Roussillon    
Het subtropisch waterparadijs op deze camping is echt te gek. Maar liefst 10.000 m2 groot met verschillende baden, watervallen, reuze waterglijbanen en nog véél meer. In de avond kun je naar de disco óf geniet je van een musical of concert. Dit alles met je vakantievrienden, uiteraard.

Camping Mar Estang

Frankrijk – Languedoc-Roussillon
Via een tunneltje loop je zo van de camping het strand op. Heerlijk om een dagje te luieren en te zonnen met vrienden. Liever een zwembad? Ook dat is er natuurlijk! 's Avonds kun je los in de discotheek. 

Camping Park Albatros

Italië – Toscane
Topper in het Vacansoleil-programma. Geweldige faciliteiten en veel aandacht voor kinderen in alle leeftijden, zowel overdag als 's avonds. Het strand ligt op 800 meter.

Camping La Torre del Sol

Spanje – Costa Dorada
Het subtropisch waterpark, de grootste jacuzzi van Europa, de bioscoop, de discotheek en de gamehal maken van deze camping een tienerparadijs. Daarnaast is de ligging ook ideaal: direct aan het strand en op korte afstand van pretpark Port Aventura en dé stad der steden: Barcelona!