Recreatief fietsen Vacansoleil

Recreatief fietsen

Fietsgebieden voor recreatieve fietsers

Vacansoleil heeft speciaal voor de recreatieve fietsers een aantal fietsgebieden geselecteerd die zeer geschikt zijn om op het gemak te ontdekken. De fietsgebieden die wij hieronder hebben beschreven zijn allen vlak of licht glooiend. Zo kunt u op een actieve manier de omgeving verkennen, maar helemaal op uw eigen tempo. U kunt ervoor kiezen om op één camping te verblijven en van daaruit verschillende fietsroutes af te leggen, maar u kunt natuurlijk ook verschillende campings boeken en zo een rondtocht maken door het betreffende gebied of land.

Frankrijk

Een land met een enorme diversiteit aan landschappen, en daarom zeer geschikt voor een fietsvakantie. Frankrijk biedt voor ieder wat wils. Van prachtige stranden tot pittoreske dorpjes en van uitgestrekte zonnebloemvelden tot statige châteaus. Op de fiets leert u het land kennen van een heel andere, interessante kant.

frankreich - fahrradurlaub.jpg

Italië

In het gebied rondom het Gardameer en de Adriatische Kust is het heerlijk toeven op de fiets. Maak eens een tocht langs de kleine dorpjes die iets verder van het Gardameer af liggen en verbaas u over de rust en de schoonheid. Aan de Adriatische kust geniet u van de prachtige zandstranden en azuurblauw water.

Italien - fahrradurlaub.jpg

Hongarije

Het Balatonmeer is mede dankzij het heerlijke klimaat een ideale bestemmingen voor een ontdekkingstocht per fiets. Er is hier zo veel te zien en te beleven! Bezoek de prachtige steden vol kunst en cultuur, en vergeet de wijngaarden op de oevers van het Balatonmeer niet. Deze wijnen zijn wereldberoemd en van ongekende kwaliteit.

Ungarn - fahrradurlaub.jpg

België

Denk je aan een fietsgebied dan denk je aan de Kempen. Deze zeer uitgestrekte, vlakke streek met verschillende landschappen is een populaire fietsbestemming. Aan de Belgische kust kunt u heerlijk uitwaaien aan de brede zandstranden en bourgondisch genieten in een van de vele restaurantjes aan de boulevards.

Belgien - fahrradurlaub.jpg

Nederland

Het grote voordeel van het vlakke landschap van Nederland is dat het ideaal is voor een fietsvakantie. Nederland is klein en daardoor geschikt voor een fietstocht waarbij u verschillende regio's, steden en campings aan kunt doen. Wij weten zeker dat u blij verrast zult zijn door al het moois dat Nederland te bieden heeft.

Holland - fahrradurlaub.jpg

Duitsland

Duitsland is een echt fietsersparadijs, met goede fietspaden en duidelijke bewegwijzering. Voor recreatieve fietsers is het heerlijk fietsen door de bossen en natuurparken in Beieren en langs de Bodensee.

deutschland - fahrradurlaub.jpg

Regio's

 

 

 

Denemarken

Met meer dan 10.000 km aan bewegwijzerde fietsroutes en een overwegend heuvel of vlak landschap, is Denemarken een ideaal fietsland. Veel routes gaan langs het water, door mooie natuur of langs de schilderachtige Deense plaatjes.

250x166-1_opt.jpg