Disneyland Parijs, waar dromen werkelijkheid worden!

Beleef Disneyland®Paris vanop camping Iris Parc Le Chêne Gris!

Het hele jaar door haalt het park uit met vuurwerk, licht projecties, spectaculaire special effects en enorme parades! Fan van Star Wars, Frozen of Pirates of the Caribbean? Kom naar de Mickey & Minnie familie in Disneyland®Paris. Verblijf op camping Iris Parc Le Chêne Gris, op slechts 20 minuten rijden vanaf Disneyland®Paris.

 Het bekendste pretpark van Europa bestaat uit twee gedeeltes en liggen direct naast elkaar:

  • Parc Disneyland®: Dit park is gewijd aan de betoverende wereld van Disney
  • Walt Disney Studios®: Dit park is gewijd aan de geheimen achter de animatiefilms van Disney 

 

Parc Disneyland®

Bent u klaar voor rijk gevulde, magische dag vol avontuur? De helden en heldinnen van de bekende Disney verhalen spelen een belangrijke rol in dit park . Er zijn vijf fantastische landen : Main Street, U.S.A.® , Frontierland®  , Adventureland®  , Discoveryland®  en Fantasyland®  . De ongelooflijke rollercoasters , bekroonde avondshows , kleurrijke parades en ontmoetingen met Disney-figuren zorgen er samen voor dat u een onvergetelijke dag zal beleven!

Parc Walt Disney Studios®

Het Walt Disney Studios Park gunt u een fantastische blik achter de schermen van de spectaculaire Disney film industrie. Plaats jezelf in de schoenen van een acteur of een stuntman. Stel je voor: je eigen film in een magische omgeving met attracties, speciale effecten de wildste scenes.

Koop uw tickets voor Disneyland® Paris op camping Iris Parc Le Chêne Gris

Wacht niet te lang om uw tickets voor Disneyland® Paris aan te schaffen! Beter nog; u kunt ze gemakkelijk kopen bij de receptie van camping Le Chêne Gris . Zo vermijdt u te moeten aanschuiven aan de kassa van het drukbezochte pretpark. U kunt kaarten voor één of meerdere dagen en voor één of beide parken. Bovendien profiteert u ook nog eens van een gereduceerd tarief. Disneyland ® Paris ligt op ongeveer 30 km rijden van Parijs , in Marne- la- Vallée.

                                                                                 

De erkenning van het label “Hébergement de Proximité” voor camping Iris Parc Le Chêne Gris

Camping Le Chêne Gris is een “Hébergement de Proximité”, een label dat officieel wordt toegekend door Disneyland® Paris. Dit houdt in dat Disneyland® Paris, de camping aanbeveelt als verblijfplaats in combinatie met een bezoek aan het park. Door deze unieke samenwerking kunt u ook gebruik maken van de speciale aanbieding : een 3-dagenkaart voor twee parken voor de prijs van een 2-dagenkaart . Uiteraard kunt u ook gewoon 1-dagtickets kopen.

Routebeschrijving camping Iris Parc Le Chêne Gris - Disneyland® Paris

  • Via Tresmes D25 richting Crécy-la-Chapelle
  • N34 richting Marne la Vallée / Paris
  • Na Crécy la Chapelle: A4 richting Marne-la-Vallee / Paris / Charles de Gaulle
  • Afslag 14 (Val d'Europe, Disneyland® Paris)

Reistijd: ± 20 minuten (25 km / auto)

                                            Ontdek hier de camping: Camping Iris Parc Le Chêne Gris

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.