Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Hongarije

 

Stacaravans in Hongarije

 

Gaat u kamperen in Hongarije en heeft u behoefte aan wat meer luxe? Kies dan voor een camping met stacaravans in Hongarije! Zo bent u heel veel buiten en profiteert u ook van de fijne voorzieningen van uw stacaravan.

Ontdek Hongarije

Hongarije heeft een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Boedapest en Pecs, kruidige gerechten, heerlijk wijnen en vriendelijke mensen. Geniet van de muziek- en wijnfestivals en andere evenementen in Hongarije. Ontdek wat Hongarije allemaal te bieden heeft, en overnacht in een luxe stacaravan. Waarom Hongarije? In Hongarije is alles heel betaalbaar. Ga gerust op een terras zitten en betaal nog minder dan de helft van wat u in andere landen betaalt.

Boedapest

De hoofdstad van Hongarije is Boedapest. Deze stad wordt ook wel ‘Koningin van de Donau’ genoemd. Waarom? Omdat de rivier de Donau dwars door de stad loopt. Bekijk deze prachtige stad met tal van monumentale gebouwen, badhuizen, parken en musea!

Luxe stacaravans in Hongarije

Er zijn acht verschillende soorten stacaravans waar u uit kunt kiezen. De Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en de Glamping stacaravan. In de Hawaï treft u ofwel slaapgelegenheid in het woongedeelte óf in een aparte slaapkamer. De Fiji en de Bali hebben beide twee slaapkamers, een volwaardige keuken met koelkast en eigen sanitair. De Tahiti-stacaravan heeft twee badkamers. Zeer geschikt dus voor een vakantie met tieners of twee koppels. Willen uw tieners een vriend(in) meenemen op vakantie? Dan gaat u voor de Tahiti XL met twee badkamers en drie slaapkamers. Heeft u behoefte aan meer ruimte? Dan is de Waikiki de beste keuze. Deze stacaravan heeft namelijk drie slaapkamers, een eigen badkamer, een grote tafel en een volwaardige keuken. De Waikiki XL doet hier nog een schepje bovenop met nog een vierde slaapkamer. Geniet van een vakantie in Hongarije met een luxe stacaravan!

Kies uit 3 campings in Hongarije

Uitgebreid zoeken:

Camping Éden

Neszmély - Donau Vallei - Hongarije

Gezellige camping onder enthousiaste leiding aan de Donau op 85 kilometer van de hoofdstad Boedapest. Mooi wandelgebied, en een prima eigen specialiteitenrestaurant.

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonmeer - Hongarije

Kindvriendelijk terrein aan de noordoever van het Balatonmeer. Gezellige ligweide met glijbaan die direct in het meer uitkomt. Camping met veel amusement voor jong en oud.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonmeer - Hongarije

Grote camping met grootse faciliteiten. Diverse bars en restaurants, allerlei sporttoernooien en een grote waterglijbaan tot in het meer. Probeer eens de waterski-automaat.