Vacansoleil Logo

Samen Europa in

Win met Vacansoleil en Team Jumbo-Visma

In 2023 is Vacansoleil supporter én subsponsor van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma. Van het EK schaatsen tot de grootste wielerrondes; wij staan overal langs de baan. Jíj geniet natuurlijk mee! Meld je aan als Vacansoleil member en maak kans op fantastische prijzen, exclusieve voordelen en sportieve buitenkansen. Wint Team Jumbo-Visma, dan win jij óók!

Uw gegevens

*Akkoord is benodigd om deel te nemen aan de acties.
Jouw gegevens zijn veilig.
Team Jumbo Visma

Profiteer van unieke winacties en voordelen

Norcenni e-bike cipressi

Neem een voorspong!

Gele en roze truien verzamelen. Bergtoppen bedwingen. Baanrecords verpulveren. En yes … waanzinnige vakanties beleven! Terwijl de topsporters van Team Jumbo-Visma voor het hoogste en het beste gaan, sprinten wij volle bak vooruit om jóú een topvakantie te bezorgen.

Dit jaar winnen we allemaal. Jij profiteert het hele seizoen van spannende winacties, exclusieve content en toffe voordelen. Warm je spieren op en bereid je voor op een knalseizoen.

Meld je aan en neem je voorsprong!

Win = Win

Wint Team Jumbo-Visma, dan win jij óók! Afhankelijk van ploeg en evenement, liggen er prachtige prijzen op je te wachten. Alsof je zelf in de gele trui op het podium staat!

  • Gratis campingvakanties
  • Hospitality tickets bij de grootste wielerrondes
  • Team Jumbo-Visma shirts & gadgets
  • Exclusieve Tour du Soleil-tips
  • Fantastisch voordeel voor members

Schrijf je in en win-win. Samen eindigen we als eerste!

Breakfast Team Jumbo Visma
Corvus

Tour du Soleil

Landschappen met groene bergen en slingerende wegen. Met zinderende uitzichten op zonovergoten streken. Een wielerwedstrijd is een vijfsterrenrondrit door de natuur van Europa.

De renners van Team-Jumbo Visma koersen tijdens rondes en klassiekers door de mooiste regio’s van Frankrijk, Italië, Spanje en andere landen. Plaatsen die je wilt ontdekken! Plaatsen waar je wilt kamperen! Wij kruipen het gehele seizoen in de wielen van Team-Jumbo Visma en lichten alle bijzondere bestemmingen voor je uit.

Trap virtueel mee en doe inspiratie op voor je vakantie. De Tour du Soleil overtreft je stoutste (fiets)fantasie!

Kom kamperen!

Kom fietsen!

Op de camping zie je overal fietsen tegen de bomen staan. Kinderfietsjes, mountainbikes, wielrenfietsen. Logisch! Onze 600 topcampings liggen op de mooiste bestemmingen in Europa; de perfecte uitvalsbasis voor een tochtje trappen. Met je gezin, met z’n tweeën, met je fietskameraden. Op twee wielen zie je de wereld nóg mooier. Wie weet kom je renners van Team Jumbo-Visma tegen tijdens een training.

en trek een sprintje naar het eerstvolgende terras!

Norcenni